NARGILA LOUNGE WOOD CAFFE

Kafe barovi i klubovi Beograd

Adresa: Mije Kovačevića 10d, Palilula
Beograd Telefon: 064/5678-548

4.5/ 5stars

Nargila kafe bar "Wood" u Beogradu pronaći ćete u samom srcu Palilule, u Mije Kovačevića 10d, u blizini Vukovog Spomenika. Smešten na veoma atraktivnoj lokaciji u gradu, naš kafe bar je prekretnica puteva svih onih koji vole na kratko da zastanu i uživaju u trenucima opuštenosti.

Savršeno mesto za započinjanje novog dana uz šoljicu Vaše omiljene kafe. Sami ili u dobrom društvu, verujemo da ćete u našem kafe baru moći da na kratko napravite pauzu od svakodnevnih obaveza i prepustite se jedinstvenoj atmosferi.
Pored uživanja u različitim vrstama čajeva, Wood bar nudi Vam veliki broj alkoholnih i bezalkoholnih pića, a za sve ljubitelje koktela tu su naši iskusni barmeni koji će ispuniti svaku Vašu želju za ovim egzotičnim napitkom.

Ukoliko želite da uživate u nargila aromama višnje, dinje ili čokolade Wood bar ce se svim svojim metodama potruditi da Vam u potpunosti dočara sliku egzotičnu sliku Indije, Persije i Turske.

Pozitivna atmosfera koja se nalazi svuda oko Vas pobrinuće se za Vaše dobro raspoloženje. Navešćemo Vas da zaboravite na vreme i prepustite se stvaranju novih uspomena. Idealno mesto za izlazak i nezaboravan provod u krugu Vama dragih ljudi.

Kafe bar koji će Vas potpuno osvojiti svojim šarmom i pozitivnom energijom.
Jedinstven u gradu.

Nargila kafe bar "Wood" Palilula, Beograd.