OZI BAR

Kafe barovi i klubovi Beograd

Adresa: Dalmatinska 3, Stari grad
Beograd Telefon: 011/3245-135
E-mail: info@ozibarhostel.com
Sajt: www.ozibarhostel.com

4.5/ 5stars

Ozi Bar Hostel otvoren je 2011. godine i zauzima umetnički redizajniran prostor na dva sprata zgrade koja se nalazi u Dalmatinskoj ulici, broj 3, u neposrednoj blizini Botaničke bašte. Zahvaljujući svojoj idealnoj lokaciji, vrlo brzo možete stići do samog centra grada i popularnih beogradskih mesta, kao što su: Skadarlija, Kalemegdan, Knez Mihajlova, ZOO vrt, Trg Republike.

U prizemlju našeg hostela nalazi se Caffe bar Ozi, jedno od najpopularnijih lokalnih mesta za sve mlade i one koji se tako osećaju. Pored raznovrsne ponude alkoholnih i bezalkoholnih pića, kafa i sokova, u prijatnom ambijentu našeg bara svakog vikenda Vas očekuju dobre svirke i odličan provod.

Radno vreme bara je od 07:30-02h.


----------------------------------------------------

Do sada smo uglavnom imali priliku da ugostimo međunarodne stand-up komičare uglavnom iz Velike Britanije, SAD i drugih zemalja sa engleskog govornog područja. Nekoliko puta gostovali su i komičari iz skandinavskih zemalja i Nemačke, ali ovog puta dolaze nam dva čoveka iz zemlje gde je engleski egzotičan jezik jednako kao i kod nas!

Direktno sa Comedy Central Spain TV Channel, čuvenog španskog TV kanala posvećenom komediji, dolaze nam dva komičara, dva različita stila, dva viteza, dva blesava, smešna Španca, koji pomažu svetu da se oslobodi dosade, a predstavlja ih njihov domaćin, poznati zarebački stand-up komičar poreklom iz Srbije Peđa Bajović!

Havier Kastels (Baselona) nastupa širom sveta. Sada je došao na red i Balkan! Pokazaće nam svet kroz svoju vizuru na jedinstven, urnebesno smešan način. Pomalo je lud, da budemo iskreni sa vama. Nedavno je između ostalog pobedio i na Međunarodnom festivalu komedije u Hagu (International Haags Comedy Festival 2015).

Deni Boj-Rivera (Madrid) je zvanični voditelj televizije „Comedy Central Spain“ i jedan od vodećih komičara u Španiji. Smatraju ga i najboljim komičarem današnjice u komediji opservacije i ima preko osam godina iskustva na sceni. Veoma je dopadljiv, ali i opasan u isto vreme.

Nastup Kastelsa i Rivere u Ozi Baru u četvrtak 28. aprila od 20:30 zaista je ekskluzivno dešavanje, kakvo do sada nismo imali prilike da vidimo u Srbiji. Ne samo što po prvi put u Srbiji nastupa dva popularna stand-up komičara iz Španije, nego je prava retkost da takva dva izuzetna umetnika zajedno nastupaju. Za zakazivanje intervjua i sve dodatne informacije, možete nam se javiti u svako doba.