PUBLIN PUB

Kafe barovi i klubovi Beograd

Adresa: Lomina 63, Savski venac
Beograd Telefon: 060/160-28-22
E-mail: publin.pab@gmail.com

4/ 5stars

PUBLIN – PUB SA DUŠOM

Pab „Publin“ pronaći ćete u Lominoj ulici broj 63, na Savskom vencu, u Beogradu. Savršeno mesto za Vaš kratak predah u toku dana i uživanje u društvu prijatelja ili voljene osobe, uz kafu, čaj ili točeno pivo, na svega 2 minuta od Terazija i na minut od Zelenog venca.

Ono po čemu je naš pab jedinstven jeste činjenica da je napravljem i uređen s’ ljubavlju i namenjen svima onima koji znaju da prepoznaju i cene kvalitetnu uslugu. Svojim gostima puštamo isključivo dobru muziku, a ono što je zanimljivo jeste da kod nas nećete primetiti televizor, već gramofon, koji će Vam dočarati stara vremena.

Iz naše ponude izdvajamo:

- fenomenala točena piva: svetlo, tamno i crveno Krugher & Brent pivo...
- flaširana piva: Baltika, Grimbergen, Leffe, Chimay, Estrella...
- kafe punih ukusa: Gusarska kafa, Džindžer kafa, Badem kafa...
- neodoljive čajeve: Tibetanski čaj, Mornarski čaj...


Prijatan ambijent, pristupačne cene, ljubazna usluga i dobro raspoloženje, ono je što mi možemo da Vam ponudimo. Takođe tu je i naša mala biblioteka sa probranim delima, u kojima možete uživati ako do nas svratite sami. Ako tražite mesto zaklonjeno od gradske buke i vreve, nećete pogrešiti ako svratite do paba „Publin“.

Tokom hladnih zimskih dana služimo provereno kvalitetno kuvano vino i kuvano pivo, koje će Vas zagrejati i ispuniti neophodnom energijom. A naši šankeri su spremni za Vam daju odgovor na svako životno pitanje koje imate. Uvidećete i sami da ćemo Vam brzo ući pod kožu i postati nezaobilazna stanica gde god da se uputite.

Kontakt telefoni:
060/ 160 28 22

Možete nas pratiti i na  Facebook-u.

PUBLIN – AUTENTIČNI PUB SA DUŠOM!
Sami ili u društvu, potpuno je nebitno, vrata našeg paba su Vam uvek srdačno otvorena.
Posetite nas i doživite nezaboravno iskustvo.
Očekujemo Vas.