BEAUTY CONCEPT 7TH SKY

Kavitacija, lipoliza, mezoterapija Beograd

Adresa: Vovode Stepe 343, Voždovac
Beograd Telefon: 061/2600-956

4/ 5stars

*** Imamo cast i zadovoljstvo da najavimo prvi put u Srbiji workshop iz Sculpturing i Verto masaže!!

Metod Sculpturing masaže (patent 2210350) je stvoren i testiran na Istraživačkom institutu za fizičku kulturu od strane Andrey Grebenikova.
Ovo je masaža namenjena razgradnji masnog tkiva, učvršćivanju kože i povećanju mišićne mase. Takođe, tonira mišiće i formira lep strukturisan izgled mišića.
Detaljnije informacije možete pogledati OVDE

Studio lepote Beauty Concept 7th je novootvoreni prostor za negu lica i tela koji Vam nudi visoko kvalitetu uslugu, po pristupačnim cenama. U prijatnom ambijentu našeg salona pružamo Vam široku paletu kozmetičkih usluga namenjenih isticanju Vaše lepote.

Želeći da Vašoj kosi i telu priuštimo vrhunski užitak, u našem radu koristimo najkvalitetniju kozmetiku renomiranih svetskih proizvođača koja postiže maksimalne rezultate. Studio lepote Beauty Concept 7th  nudi Vam sledeće usluge:

- mezoterapija
- masaža
- reflexoterapija
- antiage
- apiterapija
- depilacija
- nokti
- šminka
- trajna šminka (obrve)
- hijaluron fileri
- fileri bopolimera
- botox

ŠMINKA I PROFESIONALNO ŠMINKANJE

Kako bi zablistali u punom sjaju, tu je naš profesionalni šminker koji će adekvatnom šminkom upotpuniti kompletan izgled u svim svečanim prilikama. U našem radu koristimo profesionalnu šminku vrhunskog kvaliteta koju karakterišu moderne, nezaboravne i uzbudljive boje.

HIJALURONSKA KISELINA I FILERI

U našem salonu u ponudi imate i hijaluron, hijaluronsku kiselina ili hijaluronski fileri koji se najčešće koriste za popunjavanje bora na licu i vratu, za lifting lica, podizanjem i popunjavanjem jagodica, kao i za hidrataciju i ispravljanje neravnina na koži celog lica.

Hijaluronska kiselina je prirodna supstanca koja se nalazi u vezivnom tkivu ljudske kože, a čini kožu elastičnom i čvrstom. Hijaluron ima veoma slične efekte kao i kolagen, ali efekti ubacivanja hijaluronske kiseline traju znatno duže, a reakcije organizma na supstancu su izuzetno retke.

MEZOTERAPIJA

Mezoterapija u našem salonu je savremena metoda za rešavanje velikog broja estetskih i zdravstvenih problema.
Tretmani se rade po regijama:

- Zona butine, zadnjica, kolena.
- Zona stomaka i pojasa.
- Zona ruku i ramenog pojasa.

Kokteli se spravljaju individualno prema pacijentu i prema problemu koji treba rešiti.
Najčešći problemi su:
- Gubitak masnih naslaga u obimu i reoblikovanje tela.
- Celulit
- Zatezanje kože

Aktivni kokteli mogu rešavati sva 3 problema istovremeno, sa tim što se već posle prvog tretmana vidi gubitak u obimu, a kasnije i zatezanje kože.

Tretman traje oko 30 min i preporučuje se od 3 do 8 tretmana.
Tretmane radi lekar specijalista sa višegodišnjim iskustvom u mezoterapiji.

Mezoterapija treba da se radi jednom u 3 do 4 sedmice.

DEPILACIJA

U salonu radimo depilaciju hladnim i toplim voskovima, uglavnom španske proizvodnje. Radi se depilacija svih delova tela gde postoji potreba kao i po želji klijenta.

Toplim voskovima (puter, makadamija..)  tretiramo meke i osetljive delove. Važno je napomenuti da se voskovi bacaju odmah posle prve upotrebe, tj. sve je za jednokratnu upotrebu, tako da su sterilnost i higijena na najvisem nivou.

Kod nekih postoji misljenje da je hladna depilacija bolnija , ali nije tako. Pored individualne osetljivosti svakoga od nas , to zavisi od kvaliteta voska i u najvećoj meri od stručnosti kozmetičara koji izvodi depilaciju. Zahvaljijući kvalitetnim voskovima na uljanoj bazi i iskustvu i stručnosti kozmetičara kod nas tretman depilacije bilo koje regije tela, pa čak i imtimna depilacija -brazilka, moze da bude prijatno i opustajuće iskustvo a ne nesto neprijatno i bolno.

MASAZE

- Relax masaža je blaga prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića. Može se raditi relax celog tela ili parcijalno pojedinih delova (nogu, stopala, leđa, ruku, abdomena, grudnog koša, vrata.

- Anti celulit masaža je najprirodniji način da se telo oslobodi toksina nagomilanih u masnim ćelijama. U zavisnosti od tipa celulita sprovode se različite tehnike masaža, od klasične anti-celulit masaze do limfne drenaže sa pakovanjem tela. Osim što otklanja celulit, anti-celulit masaža blagotvorno deluje i na poboljšanje cirkulacije kao i na zatezanje kože.

Radno vreme:
- Ponedeljak – Subota od 10h-22h.

Zbog rada u našem lokalu najpristupacnije cene u Beogradu.

Beauty Concept 7th Voždovac, Beograd.

Posetite nas i na FACEBOOK-u.