AGENCIJA DRAFIN

Knjigovodstvene agencije Beograd

Adresa: Starine Novaka 19, Stari grad
Beograd Telefon: 011/3293-213, 011/334-8801, 063/657-908
E-mail: d.ranic@bvcom.net

4/ 5stars

Knjigovodstvena agencija Drafin nudi Vam sve knjigovodstvene, računovodstvene i pravne usluge na jednom mestu. Oslanjajući se na stečeno znanje i iskustvo možemo da Vam ponudimo kvalitetne usluge, koje će Vam omogućiti da uspešno poslujete i ispunjavate Vaše obaveze.

Ono što karakteriše rad naše agencije je stručnost, tačnost i profesionalnost našeg tima, koji je uvek spreman na odgovori na sve Vaše zahteve. Kako bi Vaše poslovanje bilo uspešno, trudimo se da svim klijentima pružimo maksimalnu podršku prilikom vođenja poslovnih knjiga.

Knjigovodstvena agencija Drafin nudi Vam sledeće usluge:

- Registracija preduzetničkih radnji
- Knjigovodstvene usluge
- Likvidacija privrednih društava
- Računovodstvene usluge
- Poresko savetovanje
- Poslovno savetovanje
- Finansijsko savetovanje
- Osnivanje firmi
- Obračun plata

Registracija preduzeća u Srbiji često je komplikovan posao, ali ne i u knjigovodstvenoj agenciji Drafin. Svakom klijentu ili preduzeću pristupamo individualno i na taj način uspevamo da obezbedimo adekvatnu vrstu usluge koja je vezana za njihovu delatnost.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnom kadru, u mogućnosti smo da profesionalno izađemo u susret svim poslovnim zahtevima naših klijenata koji su nam ukazali poverenje. Za sve poslove preuzimamo potpunu odgovornost. Sve knjigovodstvene, računovodstvene i pravne usluge na jednom mestu.

Knjigovodstvena agencija Drafin, Starine Novaka 19, Beograd.