KNJIŽARA ČAROBNI KUTAK

Knjižare Beograd

Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 183, Zvezdara
Beograd Telefon: 011/2413-491
E-mail: carobnikutak@gmail.com

4/ 5stars

Dobrodošli u knjižaru Čarobni kutak koja je zbog Vas osnovan u aprilu 2007. godine i od tada se trudi da svojim prijatnim ambijentom, asortimanom i ljubaznim osobljem izmami osmehe i ulepša dan kako najmlađim, tako i starijim posetiocima.

Knjižara nudi roditeljima mogućnost da na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za njihovog školarca, a firmama mogućnost kupovine kancelarijskog materijala (fascikle, registratori, obrasci...).

U našoj ponudi nalazi se veliki izbor školskih torbi, rančeva, pernice SANTORO- GORJUSS, TARGET, PULS CONNECT i druge kvalitetne robne marke.

Osnovci, srednjoškolci i studenti imaju veliki izbor kvalitetnih i brendiranih svesaka sa raznim motivima (Sajdermen, Gorjus, Frozen, Target...), gumice, bojice, lenjire, šestare, penkala (MAPED, STAEDTLER, UNI, STABILO, PILOT i drugi).

Kod nas takođe možete pronaći i knjige raznih izdavača (VULKAN, KREATIVNI CENTAR, PUBLIK PRAKTIKUM, PČELICA).

Ukoliko su vam potrebni pokloni izaberite nešto iz asortimana igračaka, slagalica, društvenih igara, leksikona, dnevnika, kreativnih setova, bojanki, ukrasnih papira, ukrasnih kesa, svadbenih i rođendanskih čestitki.

Čarobni kutak Vam nudi i usluge fotokopiranja.

Dobrodošli!