ALEANDRO

Kozmetički saloni Beograd

Adresa: Dr Dragoslava Popovića 11a (lok. 3), Palilula
Beograd Telefon: 011/3221-451, 065/3240-434
E-mail: djuksuzana@gmail.com

4/ 5stars

Aleandro salon lepote je jedinstveno mesto u Beogradu gde u prijatnom ambijentu, uz vrhunsku uslugu od strane visokostručnog osoblja možete zadovoljiti sve Vaše kriterijume sopstvene lepote.

Uvek prijatna atmosfera i srdačan odnos prema klijentu, učiniće da se osećate kao kod kuće. Aleandro salon lepote je jedini salon u Beogradu koji radi sa vrhunskim uvoznim materijalima i najboljom tehnikom koja postoji. Stručni tim našeg salona poseduje visoko  obrazovanje i iskustvo u radu.

Problem sa celulitom, ima skoro svaka žena i konstantna borba sa njim predstavlja zamoran poduhvat. Salon lepote Aleandro pronašao je savršeno rešenje za redukovanje celulita u vidu anticelulit tretmana odnosno masaže.

Svim pripadnicama lepšeg pola nudimo sledeće usluge: 

Kozmetičke tretmane: 

- Kozmetički tretman sa čišćenjem lica + feniranje 1290,- rsd
- Kozmetički tretman bez čišćenja lica + feniranje 990,- rsd
- Kozmetički tretman 1500,- rsd
- Masaža 30 min. / 60 min. 850,- / 1500.- rsd 

Frizerske tretmane: 

- Feniranje od 450.- rsd
- Šišanje od 450.- rsd
- Farbanje od 500.- rsd
- Šatiranje 1500,- rsd
- Tretmani kose od 2000,- rsd 

Manikir i pedikir

- Pedikir od 700- 1000.- rsd
- Manikir od 500 - 700.- rsd
- Pedikir i manikir od 1000,- rsd
- Trajni lak 500.- rsd 

SLANA SOBA ALEANDRO

Ukoliko patite od astme, imate poteškoća sa bronhitisom, čestim upalama, nervozom i lošim raspoloženjem, slana soba je pravo mesto za Vas. Infekcije, alergije, upalni procesi na koži, stres i nervoza bivaju sa lakoćom uklonjeni blagotvornim delovanjem soli.

 Slana soba naime predstavlja imitaciju prirodne slane paćine, u kojoj je prisutna posebna lekovita mikroklima.

 Naša slana soba Aleandro će Vam pružiti mogućnost da dišete punim plućima i ispunite Vaš organizam dovoljnom količinom kiseonika, što će Vam dati neophodnu energiju i smirenost na neverovatnom nivou.

Boravkom u slanoj sobi obezbedićete sebi miran i kvalitetan san, i pozitivan uticaj na radnu sposobnost, koju ćete primetiti zahvaljujući velikom broju ostvarenih rezultata koji će uslediti. 

Preporučuje se kod:

• Problema gornjih disajnih puteva
• Problema donjih disajnih puteva
• Problema sa kožom
• Alergija
• Upornih bakterijskih infekcija
• Infekcija ušiju
• Oboljenja koštano-zglobnog sistema
• Kozmetologija 

Otkrivajući moć i lekovitost soli, nećete više osećati pritisak u grudima i imati problema sa otežanim disanjem. Pozitivno delovanje slane sobe osetićete i na Vašoj koži, koja će postati glatka i elastična sa ravnomernom teksturom. Vaš prirodni imunitet će biti značajnije snažniji, što znači da ćete se uspešno suprotstaviti bakterijama, virusima i infekcijama koje Vas okružuju. Kvalitet Vašeg života biće poboljšan nakon samo jednog boravka u slanoj sobi. Slana soba ima tendenciju da Vaš dan ispuni dobrim raspoloženjem, radošću i zdravim duhom. Zaista ćete se osećati podmlađeno i puni energije za svakodnevne aktivnosti.

Haloterapija – terapija solju

Terapija koju karakteriše raspršivanje sitnih čestica uz pomoć halogeneratora. Sitne čestice odnosno aerosoli se zatim udišu u prijatnoj atmosferi, prostorije sa svetlosnim efektima i opuštajućom muzikom.

Zahvaljujući ovim uslovima potpuno ćete zaboraviti na svakodnevne probleme, nervozu i napetost kojom ste inače okruženi.

Haloterapija ima sposobnost da Vašem telu podari novu energiju a Vama vrati pozitivno raspoloženje. Nakon terapije solju mirnije ćete i kvalitetnije spavati, a Vaša koža biće glatka i sjajna.