ATINA'S BEAUTY KOZMETIČKI SALON

Kozmetički saloni Beograd

Adresa: Nehruova 51a, lokal 71, Novi Beograd
Beograd Telefon: 064/3426-376, 065/513-1194, 064/3189-741
Sajt: www.atinasbeauty.rs

4.5/ 5stars

Budite deo novootvorenog salona Atina’s Beauty u srcu Novog Beograda. Dopustite sebi da na tren zaboravite na svakodnevicu, brige i probleme. Uživajte u vrhunskim uslugama koje Vam nudi naš tim, a sve to uz proizvode i uređaje poslednje generacije. Rad salona se zasniva na individualnom pristupu uz maksimalnu posvećenost i diskretnost u odnosu prema klijentima. Tretmane obavlja stručno osoblje u relaksirajućem i intimnom prostoru koji je pažljivo osmišljen kako bi zadovoljio svačija čula. Pozivamo Vas da nam učinite to zadovoljstvo i budete jedan od naših vernih, zadovoljnih klijenata!

U ovom savremenom svetu, život se odvija brzo, a mi često zatrpani obavezama i ne razmišljamo o sebi. Život je jednostavno postao jedan beskonačan spisak, po kome idemo i rešavamo svakodnevne probleme. Odlazak u kozmetički salon, ne treba da bude još samo jedna stavka na spisku, već znak pažnje koji sami sebi poklanjate. Naša vizija kozmetičkog salona je stvaranje hedonističkog hrama, a to želimo da postignemo preslikavajući činove i dela antičkih bogova u Grčkoj. Naša misija je da Vam ukažemo da čovek zaslužuje da misli na sebe i odvoji vreme da makar na jedan trenutak ne misli na svoje obaveze i konačno se sebi posveti.

Posebno je poznato da su Grci pridavali puno značaja ukusnoj hrani, piću, druženju i zabavi.

Stari Grci su ishranu shvatali kao ceremoniju u kojoj su se smenjivale dve aktivnosti: obilan obrok (velika količina žitarica i mesa) i ispijanje pića. Dodaci mesu bili su sir ili masline, koji su do danas ostali glavni predstavnici mediteranske kuhinje. Drugi deo ceremonije bio je ispijanje vina. Osim što su gozbe predstavljale ono što danas zovemo umrežavanje, one su imale i mistični karakter – Grci su mislili da njima prisustvuju bogovi.

Stari Grci su voleli da organizuju intelektualna okupljanja pod nazivom “simpozijumi”, gde su pored jela, razgovarali o filozofskim temama i uživali u vinu. Dok su se strogo pridržavali umerenosti, Grci su koristili blagotvorno dejstvo vina kako bi postigli veću intelektualnu jasnoću i duhovnu svest.

Danas se kod psihologa koji su prihvatili hedonističko stanovište sreće termin ''psihološka dobrobit''. Psihološka dobrobit predstavlja jedinstvo tri aspekta: zadovoljstva životom, prisustva pozitivnog raspoloženja i odsustvo negativnog raspoloženja. Ova tri aspekta jednostavno zovu sreća.

Vino u kozmetičkom salonu? Da! Svakako! Stari Grci su uživali u vinu, zašto ne bismo i mi. Ukoliko imate malo slobodnog vremena, pre svake usluge, možemo da Vas ponudimo čašom vina. Naravno, ko ne voli vino, tu su čaj, kafa, sok ili voda. Takođe, u obavezi smo da napomenemo i pridržavamo pravila da se maloletnicima i klijentima muškog pola vino neće nuditi. Nećemo biti dosadni i ubeđivati Vas koliko je jedna čaša vina dobra za Vaše telo, samo ćemo reći da je jedna čaša vina odličan početak svakog prijateljstva.