GUINOT YBC

Kozmetički saloni Beograd

Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10z/108 Yu Business Centar ,Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/2141-459, 063/8506-802
E-mail: jmarkovic@sbb.rs
Sajt: www.guinot-yubc.co.rs

4.5/ 5stars

www.guinot-yubc.co.rs
Posetite naše dve prezentacije RESULTIME i  DR RENAUD

Salon lepote GUINOT YBC se već 12 godina veoma uspešno bavi isključivo negom lica.

Novo u salonu je tretman DERMAPEN APARATOM koji je na Sajmu estetske medicine u Las Vegasu dobio nagradu za najbolji profesionalni anti-age aparat u 2012.godini.  Namenjen je za uklanjanje bora, fleka i ožiljaka kao i za stimulaciju regenertivnih procesa u koži. To je aparat na čijem se vrhu nalaze nastavci u obliku malih igala kojima se tretira koža pod pravim uglom a pri tom se može kontrolisati dubina uboda (od 0,2-2.5 mm) i brzina uboda (1-10 puta u sekundi) zavisno od regije koju želimo da tretiramo. Zbog činjenice da su ubodi pod pravim uglom moguće je prići i nepristupačnim zonama a pri tom je i oštećenje tkiva minimalno. Na ovaj način se u kožu mogu aplikovati i različite veoma korisne supstance ( slično mezoterapiji) a sami ubodi su mikrotraume koje stimulišuoslobađanje prirodnih faktora rasta, migraciju i proliferaciju fibroblasta i stvaranje novih kolagenih i elastičnih vlakana. Na ovaj način se prirodnim putem stimulišu procesi regeneracije u koži.

 Uz pomoć vrhunske francuske profesionalne GUINOT i našeg dugogodišnjeg iskustva možemo da tretiramo sva stanja i probleme na koži ali i da je redovno negujemo kako bi dugo bila sveža i mladalački lepa.

Među prvima smo uveli najnoviji GUINOT tretman HIDRADERMIJA- DUPLA JONIZACIJA koji je zamenio standardnu HIDRADERMIJU. U pitanju je tretman za dubinsko čišćenje, hidriranje i oksigenaciju kože lica. Sada smo u mogućnosti da još efikasnije tretiramo lice, posle samo jednog tretmana:

- nivo hidratacije je povećan do 52%

- dubina bora smanjena do 50%

- iritacije i crvenilo ublaženi do 20%

- koža bolje nahranjena do 76%.

Pravim izborom preparata ovaj tretman možemo prilagoditi svakom pojedinačnom klijentu i potrebama baš njegove kože bez obzira na pol i godine.

Za osobe kojima su potrebni intenzivniji anti-ageing tretmani GUINOT je kreirao HIDRADERMIJU LIFT- tretman koji uz pomoć struje i posebnih elektroda obezbeđuje limfnu drenažu i mišićnu stimulaciju lica i vrata a ujedno se u dublje slojeve kože ubacuju aktivne materije u jonskom obliku. Zavisno od potreba i želja klijenata tretman se može raditi pojedinačno ili u seriji.

BEAUTE NEUVE  je tretman na bazi blagih voćnih kiselina kojima se postiže trenutno osveženje lica ali i uklanjanje nesavršenosti i stimulacija regeneracije ćelija kože. Ako je potrebno rade se 3-4 tretmana u razmaku od nedelju dana. Ovaj tretman je pogodan i za mlađe osobe koje imaju probleme sa ožiljcima, aknama i preteranim lučenjem sebuma. Za starije osobe on se kombinuje sa drugim tretmanima kako bi se smanjila dubina i dužina bora.

LIFTOSOME je jedinstven tretman za učvršćivanje kože i definisanje jasne konture lica. Kombinacija regenerativnih i učvršćujućih aktivnih materija se ubacuje u duboke slojeve tkiva uz pomoć izuzetno ugodne termolift maske.

U salonu lepote GUINOT možemo Vam ponuditi i ELEKTROEPILACIJU – trajno uklanjanje dlačica sa najdelikatnijih zona brzo, efikasno i potpuno bezbedno.

Salon vodi dr med Jadranka Marković.