BEAUTY CLUB VOODOO

Kozmetički saloni Beograd

Adresa: Đorđa Stanojevića 11v/2 (Lale), Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/7700-716
E-mail: voodoobeautyclub@gmail.com

4/ 5stars

Studio lepote Voodoo Beauty club nalazi se u ulici Đorđa Stanojevića 11v u naselju Belvil, na teritoriji opštine Novi Beograd. Pored standardnih frizersko-kozmetičkih usluga postali smo poznati po nezi kose sa najkvalitetnijim preparatima i vrhunskim tretmanima lica i tela.
U prijatnom ambijentu našeg frizerskog salona u Belvilu prepustićete se iskusnim rukama naših stilista koji će se pobrinuti da Vaša frizura budu u skladu sa Vašim oblikom lica, dužinom i kvalitetom kose.

Od frizerskih usluga nudimo Vam:
- šišanje
- feniranje
- farbanje
- skidanje boje sa kose
- tretmani kose
- nadogradnja kose
- nijansiranje kose

Osoblje našeg studia lepote pobrinuće se da vreme u našem salonu provedete ugodno i prepustite se stručnim masažama sa egzotičnim uljima “Esensa Mediterana”. Takođe u okviru našeg kozmetičkog kutka u Belvilu nudimo Vam i usluge estetskog i medicinskog pedikira.

Tretmani lica
Radiotalasni lifting-Tretiranjem kože lica, vrata i dekoltea unipolarnim radiotalasnim aparatom postiže se za samo 20-ak minuta dugotrajna hidratacija, bolja elastičnost i veća čvrstina kože, a samim tim i smanjenje bora.
Kako tretman, pored trenutnog efekta retrakcije već postojeceg kolagena, dodatno stimuliše produkciju kolagena, tretman ima i produženo stimulativno dejstvo u narednih mesec dana.

Tretmani tela
Kavitacija je bezbolna i neinvazivna metoda bazirana na ultrazvuku, koja omogućava brzo, sigurno i efikasno uklanjanje lokalnih masnih naslaga na stomaku, stražnjici, bedrima, bokovima, kolenima, nadlakticama, kako kod žena tako i kod muškaraca!
Metoda kavitacije koristi ultrazvučne telase odredjene frekvencije, fokusirane kroz kožu na tačno odredjenu dubinu, ciljajući masne ćelije u potkožnom tkivu.

Kavitacija je posebno indikovana kod:
- preoblikovanja figure i uklanjanja lokalizovanih masnih naslaga
- smanjenja naslaga celulita
- poboljšanja kvaliteta kože, vezivnog tkiva i lokalne cirkulacije

Tretmani se rade jednom nedeljno uz prateću limfnu drenažu. Broj tretmana se odredjuje individualno posle urađene konsultacije i pregleda. U proseku potrebno je 5-8 tretmana po regiji.

Rezultati su vidljivi odmah po urađenom tretmanu. Obavezno je merenje pre i posle tretmana, gde konstatujemo gubitak obima u proseku 2-4cm, u zavisnosti od tretirane regije.

Manikir
Za sve dame koje žele da posvetu pažnju svojim noktima nudimo Vam usluge vrhunskog manikira:
- nadogradnja noktiju
- izlivanje noktiju
- korekcije
- ojačavanje noktiju
- lakiranje
- nail art

tu su još i:
- solarijum - stajaći solarijum sa vibra pločom, sunčanje uz lagani trening
- klasična masaža, anticelulit masaže i vakum tretman (aparaturni)
- tretmani lica (dubinsko čišćenje, tretmani ampulama)
- intervencija hijeluoronskim filerima, botox, biopolimer  u saradnji sa specijalistom rekonstruktivne i estetske hirurgije.

Informacije:
Telefon: 011/ 77 00 716
Mobilni: 063/ 137 86 72

Radno vreme:
Ponedeljak-subota: od 09-21h
Nedelja: od 12-20h

Nadogradnja noktiju i nail art u Belvilu.

Kavitacija i radiotalasni lifting na jednom mestu.

Profesionalno nijansiranje kose i nadogradnja kose u Belvilu.