BEAUTY HILL SPA CENTAR

Kozmetički saloni Beograd

Adresa: Petra Martinovića 17, Banovo brdo
Beograd Telefon: 011/4060-100, 060/4060-115
E-mail: beautyhill.spa@gmail.com
Sajt: www.spa.beautyhill.rs

4.5/ 5stars

Novootvoreni spa centar u mirnom delu Beograda nedaleko od centra grada. Nalazimo se u prelepom okruženju Košutnjaka gde uvek imate obezbeđeno parking mesto. Beauty hill spa centar je mesto gde možete pronaći svoj unutrašnji mir, prepustiti se nama i uživati u uspostavljanju ravnoteže tela, duha i uma.

FACEBOOK

MASAŽE I TRETMANI TELA

U širokom izboru masaža možete pronaći upravo onu koja je u skladu sa Vašim senzibilitetom i potrebama, koja će Vas zasigurno dovesti do harmonije tela duha i uma.

Uz konsultaciju sa nasim iskusnim terapeutima mozete odabrati tretman tela koji  Vam je potreban.

Tretmane tela za detoksifikaciju, poboljsanje tonusa koze, hidrataciju, … radimo sa SKEYNDOR i RVB kozmetikom

TRETMANI LICA – MEZOTERAPIJA

Tretmane lica za sve tipove koze, radimo sa proizvodima renomiranih i dokazanih kozmetickih brendova SKEYNDOR I RVB. Dok tretmane mezoterapije radimo metodom bez igala sa SKEYNDOR kozmetikom. 

MANIKIR I PEDIKIR

Sve usluge manikira i pedikira se rade sa visoko kvalitetnim preparatima renomiranih brendova Jassica, Gelish, Cristal i OPI.

DEPILACIJE ZA DAME I MUŠKARCE

Depilaciju svih regija na telu, kako za dame tako i za gospodu, radimo hladnim “depilive” voskom, dok depilaciju intimne regije radimo sa toplim voskom.

Kao i sve ostale usluge, usluge depilacije radimo po svim visoko higijenskim standardima.

SPA OAZA I SLANA SOBA

Spa oaza -  oaza gde ćete pronaći svoj mir i pobeći od svih loših uticaja života i rada u gradu. U okviru spa oaze imate na raspolaganju: hidromasažnu kadu, tepidarijume, finsku saunu, parno kupatilo i naravno kutak gde se možete poslužiti omiljenim čajem. Za korišćenje spa oaze na Vama je da ponesete Vaš kupaći kostim, sve ostalo dobijate kod nas: peškir, bade mantil, papuče.

Slana soba – imitacija prirodne slane pećine, čija se lekovita mikroklima postiže uduvavanjem suvog zasićenog vazduha bogatog najfinijim česticama kamene soli. Terapija u slanoj sobi je efikasna kod čestih prehlada i kašlja, kod hroničnih i povremenih upala grla, upala krajnika, upala ušiju, virusnih infekcija, alergija, rinitisa, alergijskih ekcema, kožnih infekcija, bolova u zglobovima, artritisa, iscrpljenosti, umora, stresa i nesanice. Boravak od 40 minuta u slanoj sobi zamenjuje čak tri dana provedena na moru.

FACEBOOK