FRIZERSKO - KOZMETIČKI SALON ENJOY T&N

Kozmetički saloni Beograd

Adresa: Severni bulevar 17b, Zvezdara
Beograd Telefon: 011/6769-726, 061/1568-788

4.5/ 5stars

Frizersko-kozmetički salon Enjoy T&N pruža Vam vrhunsku negu za Vašu kosu i sve vrste frizerskih usluga na jednom mestu. Ističući Vašu jedinstvenost želimo da Vam omogućimo da apsolutno zablistate i zasenite sve oko sebe. Takođe, nudimo Vam usluge profesionalnog šminkanja upotrebom najkvalitetnije MAC šminke.

Sa željom da uživate u lepo oblikovanoj frizuri i da Vaša kosa bude lepa i negovana, salon Enjoy T&N nudi Vam sledeće usluge:

- muško i žensk šišanje
- feniranje
- šatiranje
- ombre
- nijansiranje
- uslužno farbanje
- farbanje našim bojama
- pakovanje i tretmani kose

Sa željom da Vaša kosa bude zdrava, negovana i puna života, u frizerskom salonu Enjoy T&N možete dobiti usluge šišanja i feniranja, po pristupačnim cenama. Naši stručnjaci će Vas posavetovati pri izboru idealne frizure, koja će biti u skladu sa oblikom Vašeg lica i dužinom kose.

Pored dama, u naš salon su dobrodošli i svi muškarci koji drže do svog stila. Svim pripadnicima jačeg pola nudimo veliki izbor modernih i klasičnih frizura.

Ukoliko želite da unesete sjaj Sunca u Vašu kosu, preporučujemo Vam ombre tehniku, šatiranje ili nijansiranje kose upotrebom kvalitetnih farbi Lisap Milano koja je vodeća svetska kompanija kada su farbe za kosu u pitanju. Takođe, nudimo Vam veliki broj pakovanja za negu i oporavak kose, upotrebom kvalitetnih preparata Redken i Revlon.

Pored svih vrsta frizerskih usluga na jednom mestu, salon Enjoy T&N nudi Vam i usluge profesionalnog šminkanja za venčanja, maturu, novogodišnju noć ili izlazak. U našem radu koristimo vrhunsku profesionalnu šminku MAC, koja obuhvata široku paletu proizvoda, autentičnih nijansi prilagođenih svakom tipu kože. Kvalitetna i profesionlna šminka učiniće Vas neodoljivom u pravom času.

Radno vreme:
Utorak-petak: 10-20h
Subota i nedelja 10-18h