KOZMETIČKI & FITNESS SALON DRAGICA - INDIVIDUALNI TRENINZI

Kozmetički saloni Beograd

Adresa: Francuska 22, I sprat
Beograd Telefon: 011/3235-374, 33-42-443
E-mail: petramm@open.telekom.rs
Sajt: www.salondragica.rs

4/ 5stars

U poplavi malih preduzetnika raznoraznih zanimanja i profesija, danas je ipak, malo onih za koje se može reći da su vladari svoje struke i bogomdani u svetu potreba savremenog čoveka. Među njima je svakako, kozmetičar Dragica Kuzman Petrović koja je stvorila pravo malo carstvo za negu lepote i očuvanje zdravijeg izgleda.

U lepo uređenom prostoru na oko 120 kvadrata, u Francuskoj 22 u Beogradu,, s puno ljubavi , talenta i stručnog znanja svojim klijentima pruža sve ono što se danas smatra vrhom svetske kozmetologije. Iza nje je više od tri decenije svesrdnog i mukotrpnog rada u ovoj veoma zahtevnoj grani medicine, kojoj se posvetila od svoje rane mladosti.

Od samih početaka, u maloj zastakljenoj terasi svog stana u Zemunu, u više nego skromnim uslovima, Dragica Kuzman Petrović težila je najboljem, primenjujući u svom radu darove iz prirode.Uvek je verovala u blagotvorno dejstvo pilinga i tretmana zasnovanih na sastojcima iz biljnog i morskog sveta, stalno istražujući i usavršavajući se. Redovno je odlazila na međunarodne sajmove i kongrese kozmetičara u Atini, Rimu, Bolonji.

Bila je i u Pekingu i Dubajiu, a Pariz je gotovo postao njen grad, gde se bar jednom godišnje druži sa kozmetičarima iz celog sveta.

Tako je preko zastupnika za naše tržište, došla do preparata kozmetičke kuće PAB iz Pariza, sa kojom sarađuje već 15 godina. Danas sve najnovije iz ovog svetskog brenda stiže u njen salon "Dragica". Da široka paleta PAB preparata u njenim veštim rukama daje fascinantne rezultate najbolje potvrđuju njeni klijenti ,među kojima je sve više ličnosti iz kulturnog i javnog života.

O radu ovog stručnjaka za negu lepote svedoče i brojne nagrade, a posebno priznanje koje joj je dodelilo Udruženje preduzetnika Beograda za unapređenje zanatstva. Uverite se u kvalitet našeg salona I obradujte nas vašom posetom.

www.salondragica.rs
www.pabkozmetika.rs
petramm@open.telekom.rs