NARVAL PLUS

Krojači Beograd

Adresa: Bežanijska 9, Zemun
Beograd Telefon: 011/3077-661, 064/0465-026
E-mail: dusannarval@gmail.com

4/ 5stars

Osnovna delatnost preduzeća Narval Plus koje se nalazi u Bežanijskoj ulici br. 9, u Zemunu, je ručna izrada odeće i predmeta od svih vrsta prirodnih i veštačkih materijala. Pored već dobro poznatog brenda kožnih jakni Narval, svi oni koji vole unikatnu i jednistvenu garderobu u našem izložbenom salonu mogu pronaći ručno rađene džempere, torbe, haljine, kape i još mnogo toga.

Kožne jakne Narval odlikuje izuzetan kvalitet, širok asortiman modela i najbolji materijali. Modeli kožnih jakni prate najnovije svetske trendove, najmoderniji dizajn i novitete sa svetske modne scene. Koža odabrana za Narval kožne jakne je obrađena korišćenjem najmodernijih tehnologija što garantuje vrhunski kvalitet.

U našim prodajnim salonima možete da izaberete:
- muške kožne jakne
- ženske kožne jakne
- dečije kožne jakne
- muški kožni mantili
- ženski kožni mantili

Ukoliko ste ljubitelj unikatne odeće i drugih modnih detalja, prodajni salon Narval Plus je pravo mesto za Vas. U jedinstvenom ambijentu našeg salona možete pronaći širok asortiman proizvoda izrađenih od najkvalitetnijih prirodnih i veštačkih materijala koji su dostupni na našem tržištu. Naša mala manufaktura, koja spaja tradicionalno i moderno, nudi Vam veliki izbor unikatne odeće:

- ručno rađeni džemperi
- ručno rađene torbe
- ručno rađene haljine
- ručno rađene kape
- ručno rađene rukavice
- ručno rađeni šalovi

Naši ručno rađeni džemperi izrađuju se od visoko kvalitetne prirodne vune i osim toga što pružaju udobnost i toplinu, nikada ne izlaze iz mode. Kada se dobro iskombinuju mogu se nositi ne samo kao odevni predmet za zimu i jesen, već i na proleće umesto kaputa ili jakne. Ručno rađeni džemperi mogu biti i savršen poklon za Vaše prijatelje ili porodicu koji će ih sigurno biti oduševljeni savremenim motivima i dizajnom naših džempera.
Za sve dame koje vole haljine, brend Narval nudi ručno rađene haljine od kvalitetnih prirodnih materijala. U našoj ponudi se nalazi veliki izbor modela u svim veličinama, a postoji mogućnost izrade haljina po Vašim merama i željama. Takođe, u našoj ponudi se nalaze i ručno rađene torbe koje predstavljaju fantastičan modni detalj, koji će se savšeno uklopiti u Vaš modni stil.

Ono po čemu je brend Narval postao poznat svakako su kožne jakne koje odlikuje izuzetan kvalitet, širok asortiman modela i najbolji materijali. Koža odabrana za naše jakne je obrađena korišćenjem najmodernijih tehnologija, što garantuje vrhunski kvalitet. U našem prodajnom salonu možete naći veliki izbor muških, ženskih i dečijih kožnih jakni i mantila.
Ručno rađene haljine od kvalitetnih prirodnih materijala.

Ručno rađene torbe i drugi modni detalji koji će upotpuniti Vaš stil.

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 08h-20h
Subota od 08h-14:30h

Sve dodatne informacije o našim ručno rađenim proizvodima možete dobiti na telefone:
Tel: 011/ 30 77 661
Mob: 065/ 22 44 839
064/ 046 50 26

Narval Plus, Bežanijska 9, Zemun.