ŠNAJDERSKA RADNJA TREND

Krojači Beograd

Adresa: Bulevar oslobođenja 18b, Voždovac
Beograd Telefon: 064/213-5947

4/ 5stars

Šnajderska radnja Trend smeštena je na teritoriji opštine Voždovac, u Bulevaru oslobođenja 18b u Beogradu. Krojenje, šivenje kao i prepravke odeće, skraćivanje stvari, štepanje i šivenje zavesa predstavlja našu primarnu deletnost. Radimo sa isključivo donetim materijalom, koji krojimo po Vašim merama.

Nudimo Vam krojenje i šivenje:

- maturskih haljina
- večernjih haljina
- mini haljina
- haljina
- suknji
- kostima
- kaputa
- blejzera
- jakni
- bluza

Bilo da ste sami smislili neki model i želite da posedujete isti ili ste u modnim časopisima ili na internetu videli zanimljivu kombinaciju, na pravom ste mestu. Sve što ste zamislili možemo da izradimo po Vašim merama.

Pored krojenja i šivenja ženske odeće, bavimo se još i korekcijom i prepravkama Vaše omiljene garderobe. Ukoliko želite da suzite, proširite ili skratite Vaš odevni predmet, naša šnajderska radnja će Vam rado izaći u susret.

Želja nam je da Vam omogućimo da kreirate svoj prepoznatljiv stil i budete primećeni gde god da se pojavite. Budući da je sve teže pronaći savršen odevni predmet koji Vam odgovara po boji, dezenu ili veličini, preporučujemo Vam da iskoristite usluge naše šnajderske radnje Trend na Voždovcu.

Sve što zamislite pretvorićemo u delo.

Kontakt Informcije:

Adresa: Bulevar oslobodjenja 18b , Autokomanda
Mobilni: 064/ 21 35 947
Email: gordanastojanovic773@gmail.com

Radno vreme:
- Ponedeljak – Subota 09:00 - 17:00h

FACEBOOK