ANIMAL HOUSE

Kućni ljubimci, pet shop Beograd

Adresa: Južni bulevar 13, Vračar // Vojislava Ilića 18, Crveni krst
Beograd Telefon: 011/2450-738, 060/7373-729 // 011/2413-760, 060/7373-728
E-mail: animal.house@mts.rs

4/ 5stars

Veterinarska apoteka „Animal House“ nalazi se na dve lokacije u Beogradu. Jedna je u Južnom bulevaru br. 13, a druga je smeštena u ulici Vojislava Ilića broj 18, na Crvenom Krstu. Osnovna delatnost naše veterinarska apoteke je prodaja asortimana proizvoda čiji je zadatak da unaprede zdravstveno stanje kućnih ljubimaca i podignu higijenu istih na zadovoljavajući nivo. Naše stručno osoblje izaći će Vam u susret i pomoći pri odabiru adekvatnih preparata, lekova, opreme i hrane za Vaše ljubimce. Među proizvodima koje Vam nudimo su:

- preparati protiv parazita za pse
- preparati protiv parazita za mačke
- preparati protiv krpelja i buva
- dijetalna hrana
- komercijalna hrana
- lekovi, antibiotici
- vitamini
- oprema
- šamponi, balzami i sprejevi
- kozmetika za dezinfekciju prostora u kom ljubimac boravi

Objedinjujući na jednom mestu široku paletu proizvoda koji će Vam omogućiti da imate lepog, zdravog i zadovoljnog kućnog ljubimca, nastojimo da budemo Vaš prvi i jedini izbor kada je u pitanju nega kućnih ljubimaca. Saveti iskusnog veterinara DVM Verice Grujić pomoći će Vam da prepoznate najčešće probleme sa kojima se suočavaju Vaši verni prijatelji i uputiti Vas na koji način da im posvetite pažnju i omogućite da budu zdravi i razigrani.

Sa željom da Vam se zahvalimo na ukazanom poverenju, obezbedili smo Vam dostavu kupljenih proizvoda širom Beograda. Bilo da se radi o džakovima hrane, opremi, kozmetici ili medicinskim preparatima, iste u najkraćem vremenskom periodu dostavljamo na Vašu kućnu adresu.

Radno vreme:
* veterinarska apoteka u Južnom bulevaru
- radnim danima od 09 – 20h
- subotom od 09 – 15h
* veterinarska apoteka u Vojislava Ilića
- radnim danima od 09 – 18h
- subotom od 09 – 14h

Povedite računa o zdravlju i lepoti Vašeg ljubimca i on će Vam višestruko uzvratiti svojom neograničenom ljubavlju i pažnjom.

Vama na usluzi. Veterinarska apoteka „Animal House“, Beograd.