LOVE PETS FASHION SHOP

Kućni ljubimci, pet shop Beograd

Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 88, TC Fontana, lokal 8, Vračar
Beograd Telefon: 011/2432-092, 069/2040-974
E-mail: fashion@lovepets.rs
Sajt: www.lovepets.rs

4/ 5stars

VERUJTE U SVOJE SNOVE! Napisala bih čitav roman o našim putešestvijama i svega što nas je dovelo do našeg, već sedmog člana familije (deka, mama, Mrva, Srele, Ljubavko i ja) Love Pets, ali ću se usredsrediti samo na suštinu.

Kada odeš van da pobegneš od sebe a istovremeno pronadješ sebe i prodješ ceo put učenja kako zavoleti sebe, pronaći šta u stvari voliš i želiš, dok dodješ do srca preko ega, prodješ mnogo toga što nisi ni sanjao, ali usput izgubiš sve strahove, progledaš i shvatiš suštinu svega(naravno, uz pomoć brojnih učitelja) TREBA ŽIVETI PUNIM PLUĆIMA, UŽIVATI I VOLETI svaki trenutak, osluškivati srce koje nam uvek ukazuje na pravi put bez greške, koji ne poznaje strah i nemoguće!


Love Pets, Fashion Shop je spoj ljubavi prema ljubimcima i svemu što je lepo i kreacija ljubavi. Imamo Mrvicu, jorkširskog terijera i njena dva sina Srećka i Ćiru.

Oni su jedina bića koja nam pružaju bezrezervnu ljubav i koja nas oplemenjuju, izvlače ono najbolje iz nas i uče nas.
Mi njihovo iskustvo prenosimo vama. Birali smo sve ono što se nama dopadalo u nadi da će se i drugima dopasti, a vremenom ćemo već istančati izbor prema vama! Mi postojimo jer želimo da svi zajedno uživamo, volimo, družimo se i razmenjujemo...
Kupujemo i uvozimo samo od ljudi koji stvaraju iz ljubavi i strasti jer se tako prenosi lančano i na sve ostale koji dodju u dodir sa njihovim kreacijama. Želimo da uvek bude drugačije i neponovljivo. Sve smo ih upoznali na dvogodišnjem svetskom sajmu u Nimbergu gde smo mogli da opipamo i osetimo materijale, izaberemo samo najbolje za Vas i vaše voljene ljubimce.

Počeli smo i samo da kreiramo i stvaramo jer smo uvideli da fali dosta ne standardnih veličina za naše ljubimce.

Trenutno imamo u radnji I Love My Dog, Dog Vip Star, Charlotte's Dress, Trilly Tutti Brilli, United Pets, Pratiko, Cose e Persone, Lella Su, Dogs & Glam, Flexi Fashion & Glam.

Od hrane i grickalica Trixie, Schesir Dog konzerve, Natural & Delicious grain free/low grain Dog, Grainea.
Kozmetika Green Fields, Sani Dog, I Love Pet Head i mnogi drugi.

Želimo vam lep i ispunjen život sa vašim kućnim ljubimcima pun ljubavi i ispunjenih snova!