EURODOM

Kupatila, oprema za kupatila, keramika Beograd

Adresa: Nikole Grulovića 71e
Beograd Telefon: 011/2893-702

4.5/ 5stars

www.eurodomsaloni.rs
eurodom@eunet.rs
Prodajna mesta:

Bulevar kralja Aleksandra 388, 011/3808-393 Ruzveltova 16, 011/3809-543, 3809-544

Eurodom, firma koja se bavi prodajom opreme za kupatila vodećih italijanskih proizvođača. U našim prodajnim salonima nudimo keramičke pločice, granitnu keramiku, bazensku keramiku, sanitariju, hidromasažne kade, armature i kupatilsku galanteriju. Kod nas možete opremiti svoje kupatilo kako u najmodernijem tako i u klasičnom stilu.

EURODOM hala
Širok izbor keramičkih pločica renomiranih italijanskih proizvođača CERIM CERAMICHE I REX CERAMICHE ARTISTICHE kako za kupatilo tako i za kuhinju.
Veliki broj serija su deo naše stalne ponude i isporuka je odmah.
Velika ponuda granitne keramike, plivajućih podova, ventilirajućih fasada i bazenske keramike FLOOR GRES CERAMICHE.
Sanitariju italijanskog proizvođača CERAMICA FLAMINIA odlikuje moderan stil. Ukoliko želite da klasičnu kabinu zamenite modernim staklenim paravanom a da vam je tuš kada ravna sa podom onda imamo rešenje za vas.

JACUZZI firma je najpoznatiji proizvođač hidromasažnih kada, kabina i bazena.
U Beogradu su ovi proizvodi dostupni upravo u našim salonima gde ćete naići i na stručnu pomoć našeg osoblja vezanu za predinstalaciju i instalaciju proizvoda koji odaberete.

Kada se pomene moderan dizajn armatura postoji jedno ime koje se izdvaja kao broj 1 u svetu: GESSI. Njihove armature i kupatilsku galanteriju možete naći u najluksuznijim hotelima širom sveta, njihove reklame u svim specijalizovanim svetskim časopisoma, a ako poželite da i svoj dom uredite u istom stilu, tu vam mi možemo pomoći.