LABORATORIJA ZA MEDICINSKU BIOHEMIJU SRBOLAB

Laboratorije Beograd

Adresa: Stanka Tišme 2b, Batajnica
Beograd Telefon: 011/8485-820
Fax: 011/7880-184
E-mail: srbolab@cybermedia.rs
Sajt: www.srbolab.rs

4.5/ 5stars

BIOHEMIJSKO-HEMATOLOŠKA LABORATORIJA
Kada smo 2002 godine počeli sa radom prevashodni cilj bio nam je, a i danas je ostao isti, da svojim pacijentima pružimo kvalitetnu, pouzdanu i nadasve tačnu zdravstvenu uslugu.

Koliko smo u tome uspeli potvrđuje broj pacijenata koji nam je do sada ukazao svoje poverenje, i svoje zdravlje poverio nama.

Poštujući zahteve lekara i pacijenata, kontinuirano se uvode novi dijagnostički postupci, nove analize i ulažu sredstva u nabavku nove, savremene laboratorijske opreme.

Opredeljenje laboratorije „SRBOLAB“ je uvek bilo da prati savremene svetske trendove u oblasti medicinskih nauka, kao i da u svom radu primenjuje najnovija naučna saznanja, a s ciljem postizanja što tačnijih rezultata.

Iz tih razloga smo se uključili u evropsku kontrolu rada laboratorija, PREVECAL. Posedujemo sertifikate o uspešnom poslovanju za 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 i 2012 godinu.

Pored eksternih kontrola, svakodnevno sprovodimo i interne kontrole rada svih aparata na kojima se odrađuju analize. Rezultati koji dolaze do pacijenta strogo su i ozbiljno iskontrolisani od strane odgovornih lica.

•    Otpadni materijal

•    Vršimo uzimanje ginekoloških briseva

U našoj laboratoriji možete uraditi analize iz sledećih oblasti:
Hematologija, koagulacija, lipidni status, dijabetes, pregled urina, elektroliti, enzimi, anemija, tumor markeri, hormoni, leikovi u krvi, imunologija, alergeni, serologija i virusologija, mikrobiologija, netolerancija na hranu...

Posedujemo izuzetno stručan i dobro obučen kadar sa zavidnim iskustvom koga predvode Mr.ph.dipl.med.biohemičar Marina Aleksić i menadžer laboratorije Maja Marković

Prijatan ambijent kako za pacijente tako i za zaposlene

Sve analize laboratorija obavlja stručno, brzo i kvalitetno po pristupačnim cenama, uz omogućeno stručno tumačenje odgovornih lica. Za sva vaša pitanja i dileme iz bilo koje oblasti laboratorijske prakse, možete se obratiti našoj laboratoriji.


TERENSKA SLUŽBA
Sve usluge pružamo po potrebama i željama pacijenata i njihovih lekara, u kućnim uslovima ili u lekarskim ordinacijama, na taj način što kvalifikovano osoblje laboratorije dolazi po dogovoru u kućnu posetu ili lekarsku ordinaciju radi uzimanja uzoraka.

PREUZIMANJE REZULTATA

Vaše rezultate možete preuzeti na neki od sledećih načina:
•    Direktnim podizanjem rezultata
•    Slanjem rezultata fax-om
•    Slanjem rezultata elektronskom i običnom poštom


RADNO VREME
radnim danima 07-19h
subotom 07-16h
nedeljom 08-14h