SPIRITUS MOVENS

Life coach, edukacija Beograd

Adresa: Cetinjska 4, Stari grad
Beograd Telefon: 011/3340-142, 064/4848-146
E-mail: spiritusmovens@eunet.rs
Sajt: www.spiritus-movens.com

4/ 5stars

Agencija “Spiritus movens” je osnovana 2007. godine.
Fokus naše delatnosti su područja ličnog i profesionalnog rasta i razvoja kroz programe koučinga i edukativnih treninga. Specijalizovani smo za wingwave koučing. 

Primenjujući savremene akreditovane koučing metode, radimo sa klijentima životni i poslovni koučing, vodeći ih kroz proces ličnog i profesionalnog rasta i razvoja za postizanje vrhunskih rezultata i uspeha.

Jedini smo akreditovani treneri “Magic Words”-a, koji podrazumeva trening za uklanjaje stresa, mentalnih blokada i limitirajućih uverenja. Pored toga, specijalizovani smo za Autogeni trening po Schultzu..

Jedinstveni smo u primeni kvantne harmonizacije, naučno priznate metode bazirane na kvantnoj fizici za balansiranje organizma i harmonizaciju svega u okruženju, bez korišćenja aparata.

Naši edukativni treninzi su visoko motivacioni, inovativni, iskustveno provereni uz aktivno učešće polaznika u kreativnim radionicama i praktičnoj primeni stečenih znanja i veština.

Posebno bodovani kursevi i stručni sastanci su akreditovani kod Zdravstvenog saveta Srbije za licenciranje lekara, farmaceuta i srednjeg medicinskog kadra.

Sertifikovani smo i akreditovani po najvišim evropskim standardima od "International Association of NLP Institutes" - Nemačka, “International Association of Coaching Institutes” – Nemačka i “Besser-Siegmund Institut” - Nemačka,DVNLP, ICI i IN.

Radimo Reiki tretmane, kao i pripremu posebnih, originalnih, engleskih Bahovih kapi.

Sve metode, individualni tretmani i edukacije ne služe lečenju, izlečenju ili prevenciji bolesti. Imaju edukativni i informativni karakter i dovode u balans i ravnotežu. Ukoliko imate zdravstvenih problema, obratite se lekaru.

Dr Vesna Danilovac life&bussines coach, je licencirani kouč Internacionalnog Coaching Instituta iz Berlina, wingwave kouč “Instituta Besser-Siegmund” iz Hamburga, NLP Trener DVNLP, akreditovani trener za “Magic Words”, učitelj Autogenig treninga po Shultzu, prvi lekar Reiki terapeut u Srbiji, praktičar Theta heailinga, Kvantne harmonizacije i Bahovih kapi.