CENTAR BOBAN D.O.O.

Marketing Beograd

Adresa: Dunavska 13, Dorćol
Beograd Telefon: 011/2620-046, 2625-435, 2628-441, 2636-950, (fax) 2631-530
E-mail: print@centarboban.com
Sajt: www.centarboban.com

4/ 5stars

sales@centarboban.com
CB JARBOLI su proizvodi najvišeg nivoa, urađeni u saradnji sa poznatim švedskim proizvođačem na bazi poluvekovnog iskustva.
CB JARBOLI su proizvodi za sva vremena. Otporni su na sve atmosferske uticaje. Ne gube na kvalitetu i izgledu ni posle više desetina godina.
CB JARBOLI su napravljeni od staklenih vlakana i poliestera, specijalnim tehnološkim postupkom, dužina od 6 do 12 m, obojeni poliesterskom trajnom bojom. Odlikuje ih estetsko i funkcionalno smanjenje prečnika od osnove ka vrhu, mehanizam za postavljanje zastave koji se okreće oko vertikalne ose u zavisnosti od pravca vetra, ukrasna mesingana kugla i druga specifična oprema.
Centar Boban se više od deceniju bavi izradom i štampom zastava.
Zastave se izrađuju od visokokvalitetnog poliesterskog platna 110 gr/m2 - FLAG, otpornog na sve atmosferske uticaje, a specijalno namenjenog i hemijski pripremnljenog za digitalnu štampu.
Zastave se isporučuju sašivene, ojačane gurtnom, sa postavljenim ringlicama i ojačanim uglovima.
Zastave se štampaju digitalnom tehnologijom, na textile jet printeru, jedinim te vrste na našim prostorima. Intenzitet boje je podjednak sa obe strane s tim, što se sa zadnje strane vidi kao u ogledalu. Štampa je postojana, ne spira se i ne bledi i posle višemesečne eksploatacije u eksternim uslovima.
Garancija na zastave u eksternim uslovima eksploatacije je 6 meseci, ali ukoliko zastave redovno održavate (jednom u mesec dana pranje u kućnoj mašini na 40 C), vek trajanja zastava se produžava do dve godine.
Pored zastava smo u mogućnosti da proizvedemo banere i transparente, kao i drugu štampu velikog formata na tekstilu.
Prednosti naših proizvoda:
- specijalni materijali
- digitalna štampa
- postojanost boja
- garancija
- kratki rokovi isporuke
- servis