ZLATIBORAC

Mesare, prerađevine od mesa Beograd

Adresa: Mojkovačka 58, 11136 Beograd
Beograd Telefon: 011/2399-313, 2399-314
E-mail: office@zlatiborac.rs
Sajt: www.zlatiborac.rs

4/ 5stars

Zlatiborac d.o.o.
Mi smo porodično preduzeće koje je čuvene specijalitete naroda Zlatibora pretvorilo u regionalni brend suvomesnatih delikatesa. Tako smo zlatiborski pršut doneli na stolove stotina hiljada domova Srbije i regiona.

U selu Mačkat na blagim padinama Zlatibora, porodica Stojanović salamuri meso još od 1885. godine. Hrabro zakoračivši u poslovnu budućnost, porodica je osnovala Zlatiborac D.O.O. i počela masovnu proizvodnju, po 120 godina staroj recepturi, ali i najsavremenijim tehnološkim procedurama.

Danas se već četrnaest različitih delikatesnih suvomesnatih proizvoda, sušenih na jedinstvenoj zlatiborskoj ruži vetrova, dimljenih na suvoj bukovini, dinamično prodaje na rafovima supermarketa Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije...

Nemačko poljoprivredno društvo, jedan od najvećih svetskih autoriteta za kvalitet hrane, nakon laboratorijske provere kvaliteta i degustacije, u konkurenciji sa 20.000 suvomesnatih delikatesa, dodelilo je 2009. godine tri zlatne, srebrnu i bronzanu medalju proizvodima Zlatiborca D.O.O. (International DLG Quality Competition Ham and Sausage 2009).

Naši proizvodi dobili su još preko stotinu različitih nagrada na sajmovima i takmičenjima u zemlji i svetu.

Od svih nagrada, Zlatiborac D.O.O. najponosniji je na vernost stotina hiljada svojih potrošača koji nastavljaju da čine našu misiju mogućom: doneti ukus i miris Zlatibora na što više stolova Srbije, regiona i sveta.

www.zlatiborac.com