BOR KOMERC SALON NAMEŠTAJA

Nameštaj Beograd

Adresa: Šavnička 37f, Čukarica
Beograd Telefon: 011/2380-914, 060/3039-727
E-mail: borkomerc@yahoo.com

4.5/ 5stars

Salon nameštaja Bor komerc uspešno posluje preko 20 godina i nudi Vam veliki izbor nameštaja, uz najbolji odnos cene i kvaliteta. Osnovna delatnost našeg preduzeća je proizvodnja i prodaja nameštaja, po meri za stambeni, poslovni i hotelski prostor.

U našoj ponudi nalazi se nameštaj od punog drveta, tapacirani i pločasti nameštaj vrhunskog kvaliteta i dizajna. Saradnja sa vodećim domaćim proizvođačima i upotreba vrhunskih materijala garantuje izradu nameštaja odličnog dizajna, koji Vam pruža maksimalni komfor.

Pored već gotovih komada nameštaja, prodavnica nameštaja Bor komerc nudi Vam mogućnost izrade nameštaja u skladu sa Vašim željama i zahtevima. Veliki izbor materijala i dezena, kao i raznolikost boja, pruža Vam mogućnost da u saradnji sa nama kreirate nameštaj koji će se savršeno uklopiti u enterijer Vašeg stambenog ili poslovnog prostora.
Posebnu pažnju posvećujemo materijalima koje koristimo u izradi nameštaja. Nameštaj izrađen od punog drveta, pločastih materijala ili tapacirani nameštaj oplemeniće Vaš stambeni ili poslovni prostor i učiniti ga još lepšim. Ono po čemu se posebno izdvajamo su najbolji odnos cene i kvaliteta, vrhunska izrada i brza isporuka.

Prodavnica nameštaja Bor komerc svim kupcima nudi veliki broj pogodnosti pri kupovini nameštaja: odloženo plaćanja čekovima građana, kreditinim karticama, kao i kreditima banaka. Takođe, svima koji se odluče za plaćanje u gotovini nudimo odgovarajuće popuste.
Vrhunski kvalitet i dizajn nameštaja Bor komerc zadovoljava kriterijume naših klijenata već zavidan broj godina. Zahvaljujući saradnji sa vodećim proizvođačima, možemo da odgovorimo i na najzahtevnije porudžbine naših kupaca.

Prodaja nameštaja vrhunskog kvaliteta i dizajna, uz najbolji odnos cene i kvaliteta.

Salon nameštaja Bor komerc – Vaš siguran izbor kada je u pitanju opremanje enterijera.