NOLTE KUHINJA - INVEST - D

Nameštaj Beograd

Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10z, (YBC, VPR. lok.37), Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/311-79-66, 311-79-67, 311-79-70

4.5/ 5stars

Osnovna delatnost uvoznika Invest-D jeste prodaja kuhinjskih elemenata nemačke firme NOLTE. Naša firma je distributer za Srbiju nemačke firme Nolte, jednog od najvećih proizvođaca kuhinja u Evropi. Nemačka fabrika Nolte proizvodi visoko kvalitetne kuhinjske elemente standardnih i nestandardnih dimenzija. Individualno planiranje kuhinje je osnovni princip naše firme. Mogućnost kombinovanja visokokvalitetnih elemenata omogućava zadovoljenje pojedinačnih zahteva svakog prostora. U saradnji sa našim stručnjacima, na osnovu Vašeg plana prostora, pravi se idejno rešenje kuhinje koja se sastoji od pojedinačnih ugradnih elemenata. Kompletan izgled kuhinje možete videti sa 3D modela kuhinje.

Na osnovu našeg kataloga možete izabrati stil/dizajn kuhinje, uključujući vrstu materijala (npr. univer, medijapan, puno drvo), obradu frontova (prednje stranice, vrata tj. lice kuhinje) i boje (u različitim obradama frontova moguće su različite boje).Moguće je poručiti kompletnu kuhinju sa Siemens ugradnom tehnikom. Ukoliko kupac želi da kupi uređaje na drugom mestu ili već poseduje iste, oni se predvide u projektu i ugrade prilikom montaže.

Želite da promenite izgled svoje kuhinje ili uopšte nemate kuhinjske elemente? Sve što Vam je potrebno pre nego što dodete u naš salon su dimenzije prostorije u kojoj se nalazi kuhinja.

Na osnovu dimenzija prostorije u koja je namenjena za kuhinju naši stručnjaci u salonu prave skicu i zajedno sa Vama biraju elemente iz kataloga. Nakon toga se pravi 3D model na osnovu kog se detaljno i pregledno može sagledati izgled buduće kuhinje. Potom se elementi naručuju direktno iz fabrike u Nemačkoj. Poslednju etapu predstavlja ugradnja koju vrše naši monteri.