ŠKOLA STRANIH JEZIKA ĐURO SALAJ

Narodni univerziteti Beograd

Adresa: Nemanjina 28 (ulaz iz Svetozara Markovića)
Beograd Telefon: 011/3621-614
E-mail: jezici@eunet.rs
Sajt: www.skolastranihjezika.edu.rs

4.5/ 5stars

Djuro Salaj škola stranih jezika

REDOVNI KURSEVI ZA DECU I ODRASLE, UPIS TOKOM CELE GODINE!

Preduzeće za kulturu, izdavaštvo i marketing, Đuro Salaj AD, postoji i radi više od 60 godina. Od osnivanja do današnjih dana, Đuro Salaj AD, bavi se obrazovanjem kao jednom od svojih osnovnih delatnosti sa preko 150 različitih programa i 3000 polaznika godišnje.

Nalazimo se u samom centru grada, na atraktivnoj, veoma prometnoj lokaciji, na Slaviji, u Nemanjinoj ulici, br. 28. Naše prostorije nalaze se takođe i na sledećim lokacijama: Resavska 78, Mz Sava - Blok 45 i u više osnovnih škola (na upit).

Naši predavači su diplomirani profesori i članovi strukovnih udruženja koje odlikuje dugogodišnje iskustvo. Među njima ima  pripadnika mlađe generacije sa inovativnim i specifičnim pristupom nastavi.

ŠKOLA STRANIH JEZIKA ĐURO SALAJ ORGANIZUJE:

ZA DECU:

* Godišnje kurseve engleskog, španskog i nemačkog jezika za decu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta u našoj školi i na više lokacija u gradu.
* Mogućnost organizovanja engleskog jezičkog zabavišta  sa elementima drame, crtanja, muzike i igre, za decu stariju od 3 godine.
* Mogućnost organizovanja dnevnog boravka za decu od I do V razreda – Đurin kutak. Izrada domaćih zadataka, uz stručnu pomoć profesora, organizovana ishrana i različite radionice: jezička, matematička,      dramska, baletska i likovna.
* Program za decu od 10 do 15 godina – Grammar Can be fun. Nov i nesvakidašnji, zabavan i edukativan program za učenje engleskog jezika.

ZA ODRASLE:

* Opšte i specijalizovane kurseve za više od dvadeset stranih jezika
* Nastava engleskog jezika odvija se na semestralnom (redovni kursevi) i jednomesečnom (ubrzani kursevi) principu, u okviru grupne, poluindividualne I individualne nastave. Svi nastavni programi su            standardizovani prema Zajedničkim evropskim jezičkim okvirima (A1, A2, B1, B2, C1, C2). Škola izdaje sertifikate o stečenom nivou znanja stranih jezika, kako svojim polaznicima, tako i po zahtevu, na        privatnim ispitima.
* Pripremna nastava za polaganje međunarodno priznatih ispita:
FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL
* Nastava za poslovni engleski:
BEC (Business English Certificates) – Preliminary
BEC (Business English Certificates) – Vantage
BEC (Business English Certificates)- Higher
* Specijalnu pripremu za prijemni ispit za Filološki fakultet

* U ponudi izdvajamo:

ENGLESKI ZA POSLOVNE SEKRETARE
KURS POSLOVNE KORESPONDENCIJE
ENGLESKI ZA RADNIKE U TURIZMU (za vodiče i turoperatere)
ENGLESKI ZA MEDICINSKE RADNIKE
ENGLESKI ZA ARANŽERE CVEĆA I BAŠTOVANE
ENGLESKI ZA TAKSISTE
ENGLESKI ZA MENADŽERE
ENGLESKI ZA ELEKTROINŽENJERE
ENGLESKI ZA GRAĐEVINARE
ENGLESKI ZA RADNIKE U HOTELIJERSTVU 

* Intenzivni letnji kursevi u trajanju od mesec dana
* Nastava srpskog jezika za strance

Kurs SRPSKOG ZA STRANCE namenjen je ljudima iz inostranstva koji žive i rade u Srbiji ili Srbima koji su se trajno preselili u inostranstvo i žele bolje da nauče svoj maternji jezik, kako u svakodnevnim, tako i u poslovnim situacijama. Nastava se uglavnom odvija na srpskom ili maternjem jeziku polaznika.

ZA KOMPANIJE

Nastava za vaše zaposlene u cilju obrazovanja i profesionalnog osposobljavanja u domenu nastave stranih jezika. Za polaznike redovnih kurseva obezbeđen je specijalni popust, a nastava se održava u prostorijama Škole stranih jezika Đuro Salaj ili u prostorijama kompanije.

ZAŠTO BAŠ MI?

Škola već pet i po decenija sarađuje sa brojnim stranim kompanijama  kao i sa velikim brojem značajnih domaćih institucija, preduzeća i ustanova: Ministarstvo spoljnih poslova (podučavamo diplomate već trideset godina), Savezno ministrastvo za privredu, Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu Savezni sekretarijat za informisanje, BIA, Ministarstvo unutrašnjih poslova, Ministarstvo za nauku i zaštitu životne sredine, Ministarstvo za telekomunikacije i informatičko društvo, Politika d.o.o, Viša turistička škola, Vojska Srbije , Zavod za protetiku, Ateks a.d., JP Srbijašume, CIP, Saobraćajni institut, Eko Srbija, Elektrodistribucija Srbije, Vesad d.o.o., Algotech i mnogi drugi…

U poslednjih sedam godina držali smo nastavu redovnih i poslovnih (Business) kurseva engleskog, francuskog , nemačkog i ruskog za zaposlene u Narodnoj banci Srbije i Zavodu za izradu novčanica i kovanog novca, a rezultat je 350 obučenih, zaposlenih polaznika po semestru.

Svi opšti i specijalizovani kursevi jezika realizuju se u skladu sa standardima iz Evropskih zajedničkih jezičkih okvira koji su usklađeni sa preporukama Saveta Evrope i na osnovu najsavremenijih metoda i udžbenika stranih jezika.

ŠTA NAS IZDVAJA?

- Tradicija i dugogodišnje iskustvo – od 1952. godine
- Održavanje nastave na više lokacija u Beogradu
- Rad sa diplomatama i značajnim institucijama
- Stručnost i iskustvo naših profesora
- Sertifikati naše Škole priznati su širom sveta
- Dobitnik smo bronzane zvezde „Britiš kansela” za pripremnu nastavu za dobijanje Cambridge diploma
- Prilagodljivost potrebama svakog pojedinačnog polaznika, kao i odlična radna atmosfera prilagođena svim generacijama, od najmlađih do najstarijih
- Savremena metodologija
- Zadovoljni polaznici
- Rad u malim grupama (4-8 polaznika)
- Pristupačne cene i uslovi plaćanja
- Kvalitet
- Ljubazno osoblje

POPUSTI I POGODNOSTI

U našoj Školi imate mogućnost plaćanja u više messečnih rata, a postoji i niz popusta na redovne cene kurseva. Ukoliko motivišete Vaša četiri prijatelja da zajedno učite neki od stranih jezika, pohađate kurs gratis.

STUDENTI I SREDNJOŠKOLCI – 20%
POLAZNICI U PREPODNEVNIM TERMINIMA – 30%
STARI POLAZNICI – 10%
ČLANOVI PORODICE – DECA (20% - drugo dete, gratis – treće dete), ODRASLI (20% - drugi član)
PRIJATELJI – gratis PETI polaznik
ČLANOVI UNIJE POSLODAVACA – 20%
UPLATA CELOKUPNOG IZNOSA – 10%

Polaznici uživaju i druge pogodnosti naše institucije: Povlašćenu cenu ulaznice za pozorišni i bioskopski repertoar u Akademiji 28 I Teatru 78.

VANNASTAVNE AKTIVNOSTI

Škola stranih jezika Đuro Salaj želi da Vas podstakne na učenje stranih jezika i približi Vam kulture drugih naroda. Na kraju svakog zimskog i letnjeg semestra organizujemo TEMATSKE VEČERI, kako bi se polaznici i profesori opustili, zabavili i oživeli ljubav prema stranom jeziku uz hranu, piće i muziku zemlje koja je tema te večeri, a takođe i kako bi obradovali naše polaznike vrednim nagradama (rečnici, popusti, gratis kursevi i tako dalje). Proslavama mogu da prisustvuju i svi oni koji žele bolje da se upoznaju sa kulturom određene zemlje i iskoriste popust na učenje stranog jezika.

ZNANJE NA POKLON

Želite nekoga da obradujete, a ne znate kako?
Budite originalni. Poklonite Đuro Salaj VAUČER za kurs stranog jezika u iznosu koji vi odaberete. U ponudi imamo preko 20 stranih jezika i sigurno jednim od njih možete obradovati nekoga.

VAŽNO JE ZNATI KOJI PUT JE SIGURAN! Ako ne znate odakle da počnete, krenite od nas i uverite se sami u naš kvalitet!