OPTIKA OPTINOVA

Optika Beograd

Adresa: Bratstva i jedinstva 42, Borča
Beograd Telefon: 011/2723-417

4/ 5stars

- besplatan kompjuterski pregled
- expresna izrada naočara
- sve vrste stakala cribfokal, multifokal, foto sensitiv, antirefleks
- popravka naočara
- sočiva u boji Baush&Lomb
- veliki izbor dioptrijskih naočara poznatih brendova
- sunčane naočare
- mogućnost odloženog plaćanja
- kontrola vida
- dioptrijski ramovi
- kontaktna sočiva
- popravka naočara

Očna kuća Optinova osnovana je pre dvadeset godina u Beogradu. Delokrug rada očne kuće čine specijalistički oftalmološki pregledi, maloprodaja i ugradnja optičkih proizvoda, savetovanje i edukacija ljudi iz oblasti optike i oftalmologije.

Zahvaljujući dugogodišnjem radu, stečenom iskustvu i stalnoj edukaciji zaposlenih u mogućnosti smo da odgovorimo na sve zahteve i potrebe kako domaćih tako i stranih klijenata. Očnu kućuOptinova čine dve specijalizovane optičke prodavnice i savremena oftalmološka ordinacija.

Prodavnica i ordinacija su ekskluzivno uredjene i opremljene najsavremenijim oftalmološkim aparatima kao i automatizovanim mašinama (kompjuterizovano određivanje dioptrije, soficistirana ugradnja stakala, kompjuterizovano vidno polje, lensmetrija ...).

Koncept očne kuće Optinova „sve na jednom mestu“ uključuje kompletan oftalmološki pregled, savet oko odabira optičkih pomagala, prodaju dioptrijskih stakala, ramova, kontaktnih sočiva, rastvora za čuvanje kao i obuku za bezbedno nošenje i rukovanje optičkim proizvodima. Koncept se realizuje u najkraćem mogućem vremenskom intervalu.

Optički proizvodi u ponudi su visokog kvaliteta, poznatih i proverenih robnih marki, iz širokog asortimana renomiranih domaćih i stranih proizvođača optike, sa kojima Optinova ima tradicionalno dobre odnose. Dugoročni cilj očne kuće je da uspostavi profesionalno-efikasne odnose sa svojim klijentima vodeći računa o njihovim potrebama, štedeći pritom njihovo dragoceno vreme i novac.