BUKET CVEĆARA

Organizacija venčanja, proslava Beograd

Adresa: Vojislava Ilića 41-43, Zvezdara
Beograd Telefon: 011/2422-492, 064/2529-301
E-mail: buketcvecara@gmail.com
Sajt: www.buket.rs

4/ 5stars

Buket cvećara je firma specijalizovana za prodaju cvetnih aranžmana, kao i za organizaciju i dekoraciju venčanja i drugih proslava i događaja. Bilo da želite tradicionalno ili moderno venčanje, naš tim će realizovati svaku Vašu želju i učiniti da Vaše venčanje bude kao iz snova.

Firma Buket cvećara nudi Vam sledeće usluge:

- dekoracija venčanja i drugih proslava i događaja
- organizacija venčanja
- izrada cvetnih aranžmana i buketa
- dostava cveća na kućnu adresu

Ukoliko imate ideju kako bi trebalo da izgleda Vaše venčanje iz snova, naš tim će rado realizovati svaku Vašu ideju. Zahvaljujući stručnom znanju i iskustvu, svojim korisnim predlozima i savetima, omogućiće Vam da ostvarite “venčanje iz snova”.

U skladu sa Vašim zahtevima, uputićemo Vas kako da uskladite sve želje i mogućnosti kako bi Vaše venčanje proteklo savršeno i predstavljalo događaj koji će svi pamtiti. Ako ste neodlučni, naš tim Vam pomoći u izboru svih najvažnijih faktora u organizovanju venčanja.

Pored organizacije i dekoracije venčanja i drugih proslava, Buket cvećara nudi Vam veliki izbor cveća, buketa, kao i tematskih aranžmana za slave, rođendane, krštenja i slično. Takođe, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor saksijskog cveća, a nudimo Vam i mogućnost dostave cveća na kućnu adresu.

Radno vreme:
- Ponedeljak – subota od 09h-20h
- Nedelja od 09h-18h

Posetite nas na:
Buket cvećara, Vojislava Ilića 41-43, Beograd
www.buket.rs ili na našoj FACEBOOK strani.