ORGANICBG DELIVERY

Organska hrana Beograd

Adresa: Beograd
Beograd Telefon: 069/33-699-33
E-mail: order@organicbgdelivery.com
Sajt: www.organicbgdelivery.com

ORGANICBG DELIVERY Organska hrana Beograd

4/ 5stars

OrganicBg Delivery – dostava organske hrane na kućnu adresu

Adresa: Beograd
www.organicbgdelivery.com
order@organicbgdelivery.com
office@organicbgdelivery.com
+381 69 33 699 33

OrganicBg Delivery nastao je iz želje i ideje da organsku hranu učinimo dostupnijom, da onima koji žele olakašamo i omogućimo najraznovrsniji izbor sertifikovanog organskog povrća, voća, žitarica i proizvoda. Sve to provereno, upakovano i isporučeno na odabranu adresu.

U ponudi imamo nedeljne korpe u 3 veličine, kako bi svako mogao da veličinu prilagodi svojim potrebama. Korpu čini 10 proizvoda, tako probranih da omoguće spremanje obroka za celu nedelju. Pored toga,postoji mogućnost zamene proizvoda u korpi sa nekim od proizvoda sa liste za zamenu te nedelje, bez promene cene korpe.

Ponuda se menja na nedeljnom nivou i prati sezonu. Svi proizvodi su pojedinačno upakovani, deklarisani (imenom farme i brojem sertifikata jedne od 6 organskih farmi naših dobavljača). Isporuka naručene korpe je subotom u unapred dogovoreno vreme, a ukoliko želite korpu subotom možete preuzeti tokom celog dana i u Mikser house (ul.Karađorđeva 46), gde postoji naš punkt.

Na našem sajtu www.organicbgdelivery.com možete naći sve informacije o nama, našim dobavljačima, aktuelnoj ponudi korpi za ovu nedelju, ali i na blog strani pronaći zdrave i jednostavne recepte i u aktuelnim naslovima na blog strani i pročitati ponešto korisno za svoje zdravlje i ishranu (naš saradnik je dr Slavica Stefanović, ordinacija Holistic). Pored toga, tu ćete pronaći i svašta nešto o zanimljivim dešavanjima koji organizuju naši saradnici i prijatelji Il Primo škola kuvanja, Mikser house, hotel Radisson Blu Old Mill… 

Za nas, najveći podstrek i najbolji pokazatelj dobrog funkcionasanja našeg sistema je da nakon dve godine postojanja i kontinuiranog rada, imamo sve veći broj stalnih i zadovoljnih korisnika.

Pridružite nam se!