EKOVEL CENTAR

Ortopedija, ortopedska pomagala Beograd

Adresa: Vojvode Stepe 258, Voždovac
Beograd Telefon: 011/398-7772

4/ 5stars

Kompanija EKOVEL osnovana je u Beogradu 1999. godine, kao jedinstven centar za korekciju ravnih i spuštenih stopala po originalnoj metodi profesora Velimira Grujičića.

Danas Ekovel centri za korekciju stopala postoje u svim većim gradovima u Srbiji, a Ekovel metodologija se, u saradnji sa inostranim partnerima, primenjuje i u više zemalja u Evropi i Svetu. Svi centri snabdeveni su originalnom opremom za merenje spuštenosti stopala, za koju je profesor Velimir Grujičić dobio zlatnu medalju i pehar u Briselu na izložbi patenata Eureka 1998 godine i primenjuju istu metodologiju rada na korekciji urođenih i stečenih deformiteta stopala.

Korekcija i podizanje ravnih i spuštenih stopala vrši se postepeno, bezbolno i uspešno podešavajućim ortopedskim ulošcima koji uspostavljaju ispravnu statiku skeleta i sprečavaju tegobe i bolove u kičmi, kukovima i zglobovima nogu, koje se pojavljuju usled narušene statike tela.

Ekovel Centar krasi više zlatnih i specijalnih priznanja koje je osnivač i autor projekta STOPALO ZA ZDRAVLJE, profesor Velimir Grujičić, dobio na našim i svetskim izložbama patenata.