PEKARA KOMŠIJA PLUS

Pekare, oprema za pekare Beograd

Adresa: Birčaninova 42, Savski venac
Beograd Telefon: 065/3434-983

4/ 5stars

Pekara Komšija nalazi se na opštini Savski venac u Beogradu. Možete nas pronaći na Birčaninovoj 42, u blizini Slavije i hrama Svetog Save. Zahvaljujući raznovrsnosti asortimana naših proizvoda, koji su naišli na pozitivne kritike naših sugrađana, zauzeli smo vodeće mesto među pekarama u Beogradu.

Postojimo i radimo već duži niz godina održavajući tradiciju dobre usluge i izrade proizvoda kakve nećete pronaći u drugim pekarama.

Zadovoljstvo nam predstavlja činjenica da za naše sugrađane svakodnevno pripremamo samo najbolje proizvode iz naše pekarske tradicije, kao i iz tradicije drugih naroda širom sveta. Nastojimo da kvalitetom, ukusom i mirisom naših proizvoda opravdamo poverenje koje ste nam ukazali.

Ljubiteljima uvek svežih peciva preporućujemo da svrate do nas i isprobaju proizvode iz naše obimne ponude, koji će oplemeniti njihova čula. Zagolicaćemo Vašu maštu neodoljivo ukusnim i mirisnim proizvodima koji su sami po sebi idealan obrok ili dodatak Vašim omiljenim jelima.

Izdvajamo iz naše ponude:

- domaći hleb - hleb bez aditiva
- najukusnije pecivo - slano i slatko
- pizze
- koteli
- sendvici
- smrznuta peciva - žužu, pogačice...
- pite
- burek

Kada očekujete goste ili dobijete iznenadne goste, a nemate adekvatno posluženje za njih, naša slatka i slana peciva su Vaše najbolje rešenje. Najbolja i najukusnija peciva i hleb bez aditiva, oduševiće Vaše goste, svojom nesvakidašnjom svežinom i ukusom.

Pekara Komšija, Birčaninova 42, Beograd.