HEMIJSKO ČIŠĆENJE TEPIHA EKSPRES 1

Perionice veša Beograd

Adresa: Mekenzijeva 62, Vračar
Beograd Telefon: 060/0454-879, 011/2454-879

4.5/ 5stars

Hemisko čišćenje Ekspres 1 osnovano je pre 37 godina, na adresi Makezijeva 62, u Beogradu, opština Vračar. Hemijskim čišćenjem se bavimo od 1994. godine na istoj adresi.
Servis je specijalizovan za pranje tepiha, hemijsko čišćenje tepiha, pranje na licu mesta, jednom rečju održavanje higijene u Vašem životnom i poslovnom prostoru.

Sama činjenica da toliko postojimo govori o našem kvalitetu u radu. To potvrđuje i sve veći broj korisnika naših usluga, koji raste iz dana u dan i upravo je to naša najbolja preporuka, a ujedno i satisfakcija za naš dalji rad.
Hemijsko čišćenje Ekspres 1 uz povoljne cene nudi i vrhunski kvalitet, u pružanju svih naših usluga. Usluge pranja tepiha pružamo na celoj teritoriji u Beogradu, pokrivamo opštine: Voždovac, Novi Beograd, Zemun, Vračar, Stari Grad, Savski venac, Rakovica, Dorćol, Palilula, Zvezdara, Karaburma, Mirijevo i dr.

Sarađujemo sa puno fizičkih i pravnih subjekata, sa svima koji imaju potrebu za visoko profesionalno pranje i  čišćenje tepiha, kao i održavanje higijene životnog i poslovnog prostora.

Jednostavno - ISKUSTVO, TRADICIJA, KVALITET.

Hemijsko čišćenje i pranje odeće

Domen naših usluga obuhvata uslužno:

- hemijsko čišćenje odece, krzna
- hemijsko čišćenje kože
- pranje veša i peglanje veša 

Stvarajući godinama unazad prepoznatljiv kvalitet u pružanju usluga hemijskog čišćenja i pranja veša, zadobili smo poverenje velikog broja naših klijenata, čija smo srdačna preporuka. Izuzetno velik broj zadovoljnih klijenata, naša je najveća motivacija za daljim radom. Omogućiti Vam da imate blistavo čist i mirisan veš u svakom trenutku, misija je kojoj težimo prilikom svog rada.

Budući da je odevne predmete od svile i krzna, veoma teško temeljno očistiti bez potencijalnog oštećenja klasičnim pranjem u veš mašinama, mi Vam preporučujemo da brigu o Vama dragim delovima garedobe od kože i krzna prepustite profesionalcima u svom poslu.

Prilikom svog rada naš tim koristi isključivo proverena sredstava za hemijsko čišćenje Vaše garderobe od kože i krzna, kako bi ista zadobila svoj nekadašnji sjaj. Posebne metode čišćenja omogućavaju nam da Vam garantujemo da Vaši odevni predmeti neće biti oštećeni, niti će promeniti boju tokom pranja.

Naše usluge:

- Hemijsko pranje i čišćenje tepiha
- Pranje i čišćenje tepiha

Tepih servis Beograd postoji preko 20 godina, zahvaljujuci Vama, koji  ste nas prepoznali i tako dugo održavate na trzistu jake konkurencije, sto znaci da vredimo, to je lepa privilegija da se ponosimo i dicimo, ali isto tako i veliko opterecenje i teret da zadrzimo kontinuirano isti nivo kvaliteta usluge, uz adekvatne i povoljne cene pranja tepiha i tako zadovoljimo vase sve prefinjenije i zahtevnije apetite za uslugu pranja tepiha sve ove godine. Nasi klijenti su jedino i samo oni nasa satisfakcija za nas dalji rad.

Hemisko cisecenje tepiha i odevnih predmeta Ekspres 1 Vracar,Beograd.