FENIX 011

Pirotehnika, vatromet Beograd

Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 488a, lokal 3, Zvezdara
Beograd Telefon: 011/2860-198, 011/2860-012, 065/2093-282
E-mail: office@fenix011.rs
Sajt: www.fenix011.rs

4/ 5stars

Fenix 011 pruža pirotehničke usluge klase III, a u saradnji sa partnerima i klase IV, na proslavama, promocijama, svadbama i rođendanima.
Do sada smo izveli više stotina vatrometa na raznim lokacijama u gradu.

Sva lica su stručno osposobljena i imaju položene ispite klase I (eksplozivi). Bezbednost nam je na prvom mestu.Zato smo radili i dosta pokaznih vezbi sa dobrovoljnim vatrogasnim drustvom.

Obuhvatamo sve segmente pirotehnike:
•    distribucija robe široke potrošnje (razred 1 i 2)
•    izvođenje svih vrsta vatrometa i efekata na otvorenom i zatvorenom (profesionalni vatrometi, piromuzički i multimedijalni vatrometi)
•    izvođenje scenske pirotehnike i efekata u zatvorenom prostoru
•    SFX - izvođenje specijalnih efekata na filmu i televiziji (veštački sneg, veštačke kiše, plamenovi, pena..)

Takođe radimo sve vrste dekoracije balona.

Pirotehnika je sinonim za vatromete (profesionalni, piromuzički i multimedijalni) i pirotehničke specijalne efekte u ovom delu Evrope.

Fenix 011 pirotehnika je može se reći nastala ostvarenjem dečačkog sna, u detinjstvu sam maštao kako ću jednog dana i sam izvoditi vatromete i sve one lepe efekte koji ukrase nečije slavlje. Sve dok nismo 27.01.2010 sa podrškom moje verenice osnovali Fenix 011.
Počeli smo kao maloprodaja pirotehnike klase 1 i 2,da bi već sledeće godine počeli da izvodimo scenske,party i pirotehničke efekte: Scenske fontane, nizak dim, balončiće, co2, plamenove, pena, sneg, vetar ,dekoraciju balonima, vatromet, konfete raznih oblika...

Do sada smo odradili više stotina angažmana raznih efekata za razne potrebe klijenata. Izdvajamo: Amadeus bend, Bajagu i instruktore ,Nedu Ukraden,Tanja Savic,Darko Lazic,Dijana Jankovic, Danski bend Tako-lako, Exit, Rukometni savez Srbije, Odbojkaški savez Srbije, Odbojkaški klub Crvena Zvezda, Fudbalski savez Srbije, Košarkaški savez Srbije, Privredna komora Beograda, Opština Zvezdara, sc Šumice, Sc Olimp, Intrnacional School of Belgrade i još mnogo klubova, restorana, igraonica i privatnih proslava...

Drago nam je da su nas naši klijenti uglavnom putem preporuke angažovali i da smo uspeli da im njihove zahteve ispunimo.Takodje smo pomogli i razne humanitarne akcije, koje ćemo i dalje pomagati. Saradjujemo i sa firmama u okruženju sa kojima razmenjujemo stečena iskustva kako bi unapredili poslovanje.

Svi naši zaposleni su sa višegodisnjim iskustvom u svojoj oblasti a naši proizvodi su od renomiranih firmi i visokog kvaliteta za koje postoje atesti od nadležnih službi.

Nadamo se da ćete nam i vi ukazati poverenje koje ćemo opravdati našim kvalitetom i profesionalnošću.

E-mail:
office@fenix011.com
fenix011shop@hotmail.com
Web:
www.fenix011.rs

www.pirotehnika.org

www.svezaproslave.rs 

 

FACEBOOK