BAŠ MANTIJE

Pite, pitare Beograd

Adresa: Majora Zorana Radosavljevića 184, Batajnica
Beograd Telefon: 065/5622-256

4/ 5stars

Baš mantije se nalazi na adresi Majora Zorana Radosavljevića 184, u Batajnici i na Senjskom trgu 3, na Zemunu u Beogradu. Predstavljamo Vam mantije bez konkurencije u našem gradu, kada je reč o kvalitetu i ceni. Postojimo i radimo već duži niz godina održavajući tradiciju dobre usluge i izrade mantija kakve nećete pronaći u drugim pekarama.

Ljubiteljima uvek svežih mantija preporućujemo da svrate do nas i isprobaju proizvode iz naše obimne ponude, koji će Vam oplemeniti čulo ukusa kao nikad do sad. Zagolicaćemo Vašu maštu neodoljivo ukusnim i mirisnim proizvodima koji su sami po sebi idealan obrok ili dodatak Vašim omiljenim jelima.

Izdvajamo iz naše ponude:

Slani program

- Pite sa krompirom
- Pite sa mesom
- Pita sa piletinom
- Pite sa sirom
- Pita zeljanica
- Mantije sa siro
- Mantije sa mesom
- Zvrk meso
- Zvrk sir

Slatki program

- Baklave
- Hurmašice
- Hamajlice
- Kolači

Po porudžbini

- Pite: sir, zelje, kupus, piletina, šampinjoni, praziluk
- Mantije: sir, meso, sampinjoni

Pripremajući isključivo zdrava peciva, hleb i kifle, od prirodnih sastojaka i probranih začina želeli smo da svojim sugrađanima omogućimo da se zdravo hrane. Kada očekujete goste ili dobijete iznenadne goste, a nemate adekvatno posluženje za njih, naša slatka i slana peciva su Vaše najbolje rešenje. Najbolje i najukusnije pite i mantije oduševiće Vaše goste, svojom nesvakidašnjom svežinom i ukusom.

Kontakt informacije:

Adresa1: Majora Zorana Radosavljevića 184 Batajnica
Adresa2: Senjski trg 3 Zemun
Telefon: 011/ 8481866
Mobilni: 065/ 56 222 56