FITVIBE FITNESS STUDIO

Power plate Beograd

Adresa: Gospodara Vučića 97, Vračar
Beograd Telefon: 065/8138-707

4/ 5stars

Treniraj brže i pametnije!

Vibracioni trening na fitvibe® je savršeno rešenje za ljude koji imaju malo slobodnog vremena, ali koji žele da postanu , ili ostanu, vitki, zdravi i u fit formi. Videćete poboljšanje za manje vremena nego što je potrebno kod drugih treninga. Trebalo bi kombinovati fitvibe® trening sa zdravom prehranom i rezultati će biti još spektakularniji.

Gubljenje težine i santimetra!

Kako to funkcionise?

Princip na kome FitVibe® sprava radi, leži u Njutnovom zakonu: da je sila jednaka masa puta ubrzanje, odnosno f=m x a.
To zapravo znači da snagu i izdržljivost tela možemo povećati dodavanjem više mase(tegova) sto činimo kod klasičnog vida treninga u teretani, ili više ubrzanja odnosno povećavanjem broja Hz(vibracija) u sekundi sto je slučaj na FitVibe platformi.
Umesto što dodajemo jos težine i tako dodatno opterećujemo skelet, zglobove, tetive i ligamente , povećavanjem ubrzanja (vibracija) postižemo daleko bolji efekat a pri tom je opterećenje skeleta, zglobova, tetiva i ligamenata minimalno.

Povećanjem ubrzanja imamo osećaj da smo teži a samim tim nema potrebe dodavati dodatnu težinu, dovoljno je samo podesiti broj Hz(vibracija) u sekundi koji odgovara našim trenutnim mogučnostima (FitVibe je platforma kod koje se može regulisati učestalost vibracija od 25 do 50 Hz za po jedan Hz). Vibracijama koje proizvodi Fit Vibe narušava se ravnoteža ljudskog tela, pa se samim tim mišići aktiviraju (refleksno) da bi povratili ravnotežu.
Pošto se ravnoteža narušava neverovatnom brzinom od 25 do 50 ( za rekreativce koristi se opseg od 25 do 40 Hz, preko toga mogu koristiti dobro utrenirani vojni piloti, astronauti i profesionalni sportisti) puta u sekundi tako se i misići refleksno kontrakuju isto toliko puta u sekundi kako bi se sačuvala ravnoteža.

Vežbe masaže će povecati prokrvljenost tkiva zahvacenog celulitom i poboljšati pokretljivost slojeva tog tkiva. Celulit će se topiti, vezivna tkiva će ojačati, poboljšaće se ishrana dubinskih slojeva kože. U isto vreme proizvodnja kolagena je poboljšana, što će dovesti da koža postane zategnuta. Rad na fitvibe® će sagoreti potkožno masno tkivo i ubrzati(poboljšati) Vaš metabolizam.

Budite FitRibe uz FitVibe!

Treninzi su isključivo individualni, podrazumevaju merenje telesnog sastava (masti, voda, mišićna masa i kosti), savete o ishrani i 30 minuta treninga na Fitvibe-u + 15min kardio na traci.

Parking je obezbeđen.

Link na Fb:

https://www.facebook.com/pages/Fitvibe-fitnes-studio/801743759845604