DEČIJI VRTIĆ I JASLE - PREDŠKOLSKA USTANOVA PEGAZ

Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd

Adresa: Pere Veljkovića 4, Mirijevo
Beograd Telefon: 011/3424-227, 065/2428-660
E-mail: kontakt@vrticpegaz.rs
Sajt: www.vrticpegaz.rs

4.5/ 5stars

Pegaz je verifikovana privatna predškolska ustavnova od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.
P.U. "Pegaz" se nalazi u mirnom i lepom delu Mirijeva u ulici Pere Veljkovića br. 4 ( ulaz iz ulice Vladimira Popovića ). Naša ustanova je smeštena u novoj kući površine 400 m2 u okviru koje se nalazi sala koju koristimo za razne aktivnosti : sportić, diskoteka, bioskop, priredbe.

Vrtić se nalazi u neposrednoj blizini tj. na početku velikog uređenog parka takozvanog „šetališta“ koje obiluje travnatim površinama i drvećem u kome će deca uživati u sportskim, istraživačkim, ekološkim i slobodnim igrama.

Objekat je opremljen potpuno novim nameštajem, audio vizuenim sredstvima, igračkama, didaktičkim materijalom, tepisima, sanitarno-tehničkom opremom, a uz to prilagođeno uzrastu dece, koja će boraviti u konkretnom prostoru. Sanitarne prostorije za decu i osoblje su odvojene i uređene su prema svim standardima.
Radi bezbednosti naše dece predškolsku ustanovu smo opremili video nadzorom i interfonom.

Rad se obavlja sa decom:
- Jaslenog uzrasta od 1-3
- Vrtićkog od 3-5,5
- Pripremni predškolski program

Pored visokoprofesionalnog rada vaspitača i medicinskih sestara - vaspitača, stručnu podršku psihofizičkom razvoju dece, pružaće i tim koji čini psiholog, pedagog i logoped.

Informacije o dodatnim programima, ishrani I drugim aktivnostima koje smo obezbedili za našu decu pročitaćete na našem sajtu.

“Dođite da rastemo zajedno”.