KINDERGARDEN PREDŠKOLSKA USTANOVA

Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd

Adresa: Takovska 45a, Palilula
Beograd Telefon: 011/3293-528, 011/32-92-528
E-mail: vrtic@kindergarden.rs
Sajt: www.kindergarden.rs

4.5/ 5stars

Kinder Garden
Najbolji vrtić – moj vrtić!

Privatna predškolska ustanova Kindergarden nalazi se pored Botaničke bašte. Prostire se na 1600 m2 i poseduje veliko dvorište kao i dečiju igraonicu, salu za fizičko vaspitanje, pozorišnu binu, prostor za filmske projkecije, kreativne radionice, salu za muzičko i učionicu za predškolce.  

Boravak za decu je veoma funkcionalan , bezbedan i opremljen najmodernijim sredstvima za kvalitetno napredovanje , prilagođen potrebama svakog uzrasta  i podstiće učenje i razvoj dece. Sobe su prostrane sa puno dnevne svetlosti a u njima deca mogu da zadovolje potrebu za kretanjem, igrom i da razvijaju maštu.

Stručnu podršku roditelja u različitim domenima pružaju vaspitači, pedagog, psiholog, logoped, profesor fizičkog vaspitanja i stručnjaci koji realizuju specijalizovane programe.

 

Pored redovnog  programa vrtić nudi kreativne i istraživačke radionice, školicu sporta, muzičko i časove klavira, školu slikanja i dramskog izražavanja, Engleski, Ruski i Nemački jezik, balet, tekvondo a organizovan je i popodnevni boravak za školarce.

 

Deca svakog dana rade i po programu vodeće američke predškolske institucije International Preschool Curriculum (IPC).

Radno vreme je od 07 – 18h.

Takovska 45a
011/329 2528

www.kindergarden.rs

FACEBOOK