ČUDESNA ŠUMA

Proslava dečijih rođendana Beograd

Adresa: Kupreška 2b, Zemun
Beograd Telefon: 063/332-849

4/ 5stars

Lokacija


Okretnica autobusa broj 45 i 15. Auto put E75 isključenje posle Zmaj-eve pumpe desno i drugi semafor desno.
Odezbeđen parking za goste.

Organizacija Rođendana

Organizujte svojim najmlađim članovima porodice nezaboravne trenutke u potpuno prirodnom ambijentu gde se osecaju kao u velikoj bašti, sa profesionalnim osobljem koji u svakom momentu brinu o Vašim mališanima.

Kreativno opremljena igraonica u prijatnom ambijentu idealan prostor i dobra energija za najvaznije trenutke u vašem životu i životu Vaše dece.

Igraonica ima konforan prostor za igru dece sa lavirintom na dva nivoa, interaktivne zidove sa motivima šume i stanovnicima iste. U intimnom, prirodnom okruženju dobra zabava je zagarantovana kao i učenje kroz igru.

Broj dece 40

*Za tinejdžere i mališane koji se osećaju odraslo imamo i Mini Disco, karaoke....

Deo za velike

Takođe smo vodili računa da i deo gde će sedeti pratioci dece bude kreativno opremljen , veoma komforan i udoban. Intiman prostor gde može da se smesti do 60 odraslih opremljen LCD TV, Wi Fi i uvek raspolozenim osobljem. Monitor na kom se vide sve aktivnosti dece u prostoru za igru koji je opremljen kamerama.

Termini i cene proslave rođendana: 

Radni dan pon-pet:
12:00 – 14:30 50 Eur u dinarskoj protivvrednosti
15:00 do 17:30 50 Eur u dinarskoj protivvrednosti
18:00 do 20:30 50Eura u dinarskoj protivvrednosti

Vikendom sub – ned
12:00 do 14:30 70Eur
15:00 do 17:30 70Eur
18:00 do 20:30 70Eur

Rođendani su u trajanju 2,5 sata. U cenu su uračunati stalno zaposleni animatori za nadzor dece i osoblje koje poslužuje odrasle goste u kafeu. Pribor za jelo za decu i odrasle Vam mi obezbeđujemo, kao i pozivnice za Vaše goste, balone... Piće se služi iz našeg šanka.

***ORGANIZOVALI SMO I PAKETE ZA VAS***

Ponuda 1.

U okviru ove ponude nudimo Vam mogućnost zakupa prostora za proslavu rodjendana vaših mališana u trajanju od 2 sata, neogranično piće, pozivnice za vaše goste, parking, kompletan pribor za posluzenje, profesionalne i ljubazne animatore kao i konobare, Wi Fi, video nadzor , 3D lavirint, karaoke, Mini Disco...

Ponuda je ograničena na broj odraslih do 20 i dece do 25 uz mogućnost doplate za veći broj gostiju.

Cena 120 Eura u dinarskojprotivvrednosti,

Ponuda 2.

U okviru ove ponude nudimo Vam mogućnost zakupa prostora za proslavu rodjendana vaših mališana u trajanju od 2 sata, neograničeno piće, hrana(4kg roštilja, 4kg peciva), pozivnice za vaše goste, parking, kompletan pribor za posluzenje, profesionalne i ljubazne animatore kao i konobare, Wi Fi, video nadzor , 3D lavirint, karaoke, Mini Disco...

Ponuda je ograničena na broj odraslih do 20 i dece do 25 uz mogućnost doplate za veći broj gostiju.

Cena 170 Eura u diarskojprotivvrednosti.

FACEBOOK