JANNA GRUVA - ROĐENDAONICA I KREATIVNA RADIONICA

Proslava dečijih rođendana Beograd

Adresa: Dobanovačka 58, Zemun
Beograd Telefon: 060/611-6106, 011/2610-321
E-mail: jannagruva@gmail.com
Sajt: www.jannagruva.rs

4.5/ 5stars

Mi smo Art rođendaonica Janna Gruva. Već neko vreme krasimo Dobanovačku ulicu. 

Ako zapazite u prolazu u prolazu koju sovicu ili Vam se nebo učini tufničastije nego obično, to smo mi! Iz našeg carstva se širi radost, čuje se dobra muzika i dečji osmeh. Pokucajte nam na vrata slobodno i dođite da se upoznamo. Verovatno ćemo biti umrljani u neke boje i šljokice i nećemo baš moći da se rukujemo, ali nećemo štedeti osmehe.

Za đuskanje i gruvanje nudimo vam Janna Gruva Diskoteku. Podijum za ples ima 80 kvadratnih metara, a za DJ pultom nudimo Vam super disk-džokeja koji će izmiksati samo za Vas super-hitove, po Vašoj meri i u ritmu koji najviše volite. Najlepša je kad se u njoj u ritmu Janna Gruva zanjiše 50 tinejdžera. Nema foliranja – diskoteka Janna Gruva ima i stroboskop i lasere i dimne efekte i disko kugle i sve što prava pravcijata diskoteka ima!
Janna Gruva postaje samo vaša kada odlučite da svoj divan dan proslavite, u njoj.

Dečije kreativno buđenje

To je program kreativnih radionica i stimulativnih sadržaja, namenjen deci od 3 do 6 godina.
Svakog radnog dana od 09-13h družimo se, stvaramo, maštamo, ali ni slobodna igra nije zanemarena.
Detetu je dato dovoljno vremena i prostora da napreduje i razvija se u skladu sa svojom prirodom i kapacitetima koje poseduje.

Kreativne subote

Kreativne subote su već tradicija naše rođendaonice. Subotom od 11 do 13 časova radioničimo, podstičemo maštu i upošljavamo ruke kreativnih i vrednih pa crtamo, slikamo, seckamo, lepimo, nižemo, ukrašavamo, krojimo, vajamo, šijemo, zašivamo – pravimo nakit, ukrase za jelku, maske za maskenbale, sve što mašta domašta, a ruke mogu da naprave.
Igramo se, pre svega i uživamo!