VRTIĆ PANDA

Proslava dečijih rođendana Beograd

Adresa: Bistrička 28, Palilula
Beograd Telefon: 065/450-6119, 011/729-0070
E-mail: office@vrticpanda.rs
Sajt: www.vrticpanda.rs

4/ 5stars

Vrtić Panda je porodični vrtić koji Vam nudi toplinu porodičnog doma, sa željom da se Vaše dete u njemu oseća srećno, ušuškano i sigurno kao kod svoje kuće. U našem vrtiću u ulici Bistričkoj 28, na Paliluli, svim mališanima nudimo najbolje uslove, najzdraviju hranu, najstručnije vaspitače i najkvalitetnije programe.

Multifunkcionalni prostor vrtića Panda, koji se prostire na dva sprata, potpuno je prilagođen deci i čini njihov boravak u našem vrtiću jedinstvenim i zabavnim. Vrtić poseduje veliku terasu i dvorište, gde Vaše dete ima mogućnost da provede svoje najlepše dane odrastanja. Na samo 20 metara od vrtića Panda nalazi se veliki park, u kome se organizuju časovi u prirodi.
U toploj i srdačnoj atmosferi vrtića Panda, sa Vašim mališanom rade kvalifikovani vaspitači, uz pomoć logopeda, psihijatra i pedagoga. Program vrtića obuhvata rad sa decom uzrasta od 1 do 6 godina, a deca su podeljena u četri grupe:
• -Jaslice- bubamarice -deca uzrasta od 1 do 3 godine
• -Leptirići-deca uzrasta od 3 do 4
• -Pačići- deca uzrasta od 4 do 5 godine
• -Pandice – deca uzrasta od 5 do 6 godina

Poštujući osnovne principe u razvoju dece jaslenog uzrasta, glavni zadatak rada sa decom je očuvanje fizičkog zdravlja, stimulisanje razvoja pokreta, ovladavanje motorikom, podsticanje celovitog senzornog i perceptivnog razvoja, kao i razvijanje navika telesne higijene, uzimanja hrane i obavljanja male i velike nužde.
U radu sa decom uzrasta od dve do šest godina podstiče se upoznavanje i otkrivanje sopstvene ličnosti, razvijanje odnosa i sticanje iskustva i saznanja o drugima, kao i upoznavanje sveta oko sebe i načina delovanja na njega.
Sve grupe u našem vrtiću su male i obuhvataju od petoro do desetoro dece, u zavisnosti od uzrasta, tako da svaki vaspitač može da se u potpunosti posveti Vašem detetu. Svi mališani čiji roditelji puno rade imaju mogućnost celodnevnog boravka u našem vrtiću.

U vrtiću Panda svako dete je uključeno u brojne programe i aktivnosti koje su uračunate u osnovnu cenu vrtića, kao što su:
- Školica sporta ajkido, balet, zumba I korektivne vežbice,
- likovna školica
- engleski

Sa mogućnostima dodatnim aktivnostima kao što su:
- plivanje
- gluma
- klizanje
- francuski jezik

U okviru rada sa kvalifikovanim vaspitačima oraginizuju se svakodnevno specijalne radionice:
- kreativne radionice
- raspevani dani-učimo pesmice
- igrom do matematike
- svet oko nas
- dramske
- konstruktivne igre
- upoznavanje prirodne I društvene sredine-časovi u parku

Pored učešća u brojnim programima, mališani imaju i dovoljno vremena za slobodne aktivnosti i uživanje u odrastanju kroz igru sa svojim vršanjacima.

Tokom dana svi mališani u vrtiću Panda imaju četiri obroka: doručak, voće, ručak i užinu. Naš jelovnik je prilagođen deci, obuhvata sve što je neophodno za pravilan rast i razvoj Vašeg mališana i izrađen je u saradnji sa nutricionistom.
Svim članovima našeg vrtića, kao i deci van njega nudimo mogućnost proslave rodjendana. U našoj rođendaonici mališani mogu da uživaju u svom najsrećnijem danu i da se lepo zabave uz animatore, klovnove i mađioničare.
Sve dodatne informacije o upisu članova ili proslavi rođendana u našoj rođendaonici, možete dobiti na telefone:

Radno vreme vrića Panda:
Ponedeljak – Petak od 07h-19h