CAFFE MAMOS

Prostori za proslave, žurke, rođendane Beograd

Adresa: Ratka Mitrovića 154, Čukarica
Beograd Telefon: 063/300-815
E-mail: vlbendic@gmail.com

4/ 5stars

Kafe bar Mamos nalazi se na adresi Ratka Mitrovića 154, na Čukarici, u Beogradu. U samom centru Beograda, smešteno je novootvoreno zdanje, našeg kafe bara, koji Vas srdačno dočekuje svakog dana, širom otvorenih vrata i sa osmehom na licu.

Moderno uređen enterijer, pregršt pozitivne energije na jednom mestu, prijatna atmosfera i ljubazno osoblje, ono je što će Vas dočekati kada svratite na kafu sa dragom osobom ili kolegama sa posla u nasem kafe baru. Iako smo relativno skoro započeli sa svojim radom, za kratko vreme smo postali nezaobilazno mesto svih onih koji preferiraju opuštenu atmosferu u dobrom društvu. Idealno mesto za Vašu omiljenu šoljicu prve jutarnju kafu, prelistavanje dnevne štampe i započinjanje novog radnog dana.

Naš kafic je savršen za:
- žurke
- rođendane
- druge proslave po Vašem izboru

Nudimo Vam mogućnost iznajmljivanja kafića po vrlo pristupačnim cenama. Kada poželite da sa Vama dragim ljudima proslavite važne datume i harmoničnom okruženju, naš kafić je idealno mesto za Vas. Poturdićemo se da ispunimo Vaša očekivanja i omogućimo Vam da sa sobom ponesete pozitivne utiske.

Proverite i sami zašto smo prvi i jedini izbor velikog broja naših sugrađana.
Idealan kafic za zurke, rođendane i druge Vama važne proslave.

Iznajmljivanje kafica po veoma pristojnim cenama do 30ljudi.

Očekujemo Vas.

Kafe bar Mamos, Čukarica, Beograd.

Facebook