GOOD TIMES

Prostori za proslave, žurke, rođendane Beograd

Adresa: Dalmatinska 62, Palilula
Beograd Telefon: 011/3344-761
E-mail: office@goodtimes.rs

4.5/ 5stars

U Dalmatinskoj ulici, u centru Beograda, a ipak u mirnom delu grada, nalazi se kafić Good Times. Ambijentom koji podseća na londonske pabove, definitivno se razlikujemo od ostalih ugostiteljskih objekata u Beogradu. Sam naziv kafića odiše atmosferom " dobrog vremena " koje gosti provode kod nas. 

Kafić se prostire na dva nivoa. Na prvom i osnovnom nivou se nalazi šank sa šest sedećih mesta, 14 stolova sa 53 sedeća mesta. Galerija koja se nalazi iznad šank ima 13 sedećih mesta i nudi privatnost gostima. U sklopu kafića se nalaze dve bašte sa 64 sedeća mesta i 17 stolova, koje su spremne od marta do sredine oktobra za ugođaj u oazi zelenila koje okružuje samu baštu. Zaposleni u Good Times-u definitivno nose titulu najzaslužnijih za zadovoljstvo svakog gosta. 

Pored Housebrand espreso kafe, koja je napravljena isključivo za naš kafić, gostima nudimo nekoliko vrsta točenog piva, deset etiketa flaširanog piva kao i svetske brendove žestokih alkoholnih pića. 

Happy hour, after work, kao i dve vrste loyalty programa deo su ponude koju nudimo stalnim i novim gostima kako bi nagradili poverenje koje nam pružate. 

Prednjačimo u organizaciji svih vrsta proslava, kako privatnih tako i poslovnih.
Dozvolite da vam dokažemo da su kvalitet i pristojne cene dobitna kombinacija. 

Radujemo se susretu i dobrom vremenu koje ćemo provoditi zajedno. 

Vaš Good Times! 

 

Broj telefona 011 33 44 761
Email : office.goodtime@gmail.com
Facebook