STUDIO 54 - SERVIS RAČUNARA

Računarska oprema Beograd

Adresa: Pilota Mihajla Petrovića 16, Rakovica
Beograd Telefon: 063/332-051, 064/4411-115

4/ 5stars

Da bi se u potpunosti uključili u evropske tokove, neophodno je da svaka kompanija ima kvalitetno izvedenu računarsku infrastrukturu, jer je to osnovni preduslov za efikasno i brzo poslovanje, za brži pristup domaćim i stranim partnerima. 

Primena informacionih tehnologija danas je jedini način da valjano kontrolišete vaš binis i direktno utiče na stvaranje profita. 

Cilj nam je da svojim angažovanjem i kvalitetnim rešenjima, pomognemo klijentima da postanu i ostanu vrhunski konkurenti u svojoj oblasti i da, restruktuirajući se u pravcu najboljih primera iz svetske prakse, aktivno pomognu pozitivnim promenama u našem društvu. 

Princip po kom funkcionišemo je: konsultacija, nabavka, instalacija, podešavanje i održavanje
Prava informacija određuje pravac vašem biznisu, stoga je izbor poslovnog rešenja najvažnija tema kojom se bavi Studio54

Partnerstvom sa nama Vaše poslovanje će postati sigurnije, udobnije i efikasnije.  Brigu i probleme koje su Vam stvarali računari prepustićete nama.  Redovnim održavanjem, backup-om podataka, planiranjem i pridržavanjem svetskih standarda obezbedićemo Vam stabilan i konstantan rad IT sistema, jedne od ključnih komponenti današnjeg poslovanja. Sve vreme ugovorenog održavanja, pružaćemo Vam podršku u svakodnevnom radu, telefonom, E mail-om, tokom preventivnih dolazaka, ili pri interventnim dolascima.

Bavimo se:
- servisom računara
- servisom notebook- lap top računara
- prodajom
- servisom monitora i štampača
- videonadzorom
- umrežavanjem računara
- web dizajnom- hostingom
- dopunom i reciklažom tonera i ketridža.

Odloženo plaćanje čekovima, platne kartice - Dina, Visa, Visa Electron, Master card, Maestro, American Express.

Radno vreme:  
- radnim danima 12-20h
- subotom: 12-18h
- nedelja je neradan dan.