RENTGEN KABINET ZEMUNIKUM ORTO

Radiologija Beograd

Adresa: Glavna 18, TC Zemunikum, lokal 34, Zemun, (Beograd, Srbija)
Beograd Telefon: 011/2610-201, 060/55-000-63
E-mail: zemunikumorto@gmail.com
Sajt: www.zemunikumorto.com

4/ 5stars

Zemunikum Orto - digitalni ortopan i pojedinačno snimanje zuba

ZemunikumOrto, rentgen dijagnostički centar, u samom centru Zemuna vrši rentgen snimanja sa najsavremenijim Sirona Siemens aparatom sa 50% manje zračenja od standardnog rentgen aparata. U spoju vrhunske tehnologije i našeg dugogodišnjeg iskustva u ovom poslu kao rezultat dobijamo vrhunske digitalne snimike visoke rezolucije koje možemo izdati na filmu, CD-u ili možemo poslati na vaš e-mail.

SNIMANJE SE NE ZAKAZUJE

Nalazi se u strogom centru Zemuna, u tržnom centru Zemunikum, preko puta robne kuće Beograd i Mek donaldsa, na adresi Glavna 18, Zemun.

U prijatnom ambijentu ZemunikumOrto rentgen kabineta, uz visokoprofesionalnu uslugu, za najkraće moguće vreme, na aparatima poslednje generacija sa bitno smanjenim zračenjem, moguće je obaviti:
- snimanje zuba
- digitalni ortopan
- profilni telerendgen

Digitalni ortopan, panoramski snimak vilice sa svim zubima je osnovni snimak u stomatologiji koji zamenjuje stomatoloski karton, jednim pogledom se vidi stanje zuba i gotovo sve sto je na njima uradjeno. Digitalni ortopan je jedno od najčešćih snimanja koje stomatolozi koriste u dijagnostičke svrhe, a koje se ranijih decenija izbegavalo zbog visokog zračenja, ali danas zahvaljujuci tehnološkom razvoju i savremenim aparatima koje koristimo prilikom snimanja zračenja su minimalna.


CENOVNIK RENTGEN USLUGA:
ORTOPAN digitalni - 900,00 din
TELERENDGEN digitalni - 900,00din
SKANOGRAM po regiji - 900,00din
T.M. zglobovi - 900,00din
DENTALNI SNIMAK (intraoralni 3x4cm) - 300,00din
DENTALNI SNIMAK (digitalni na CD romu) - 350,00din
SLANJE NA E-mail - 100,00din
KOPIJA SNIMKA - 400,00din