FABRIS ART

Ramovi, uramljivanje Beograd

Adresa: Milentija Popovića 23, blok 19a, Novi Beograd // Svetozara Markovića 28, Vračar
Beograd Telefon: 011/3112-866
E-mail: radionica@fabris.rs
Sajt: www.fabris.rs

4/ 5stars

Umetnička radionica FABRIS nastala je 1990. godine kada je Nebojša Peruničić odlučio da odelo i akt-tašnu zauvek odloži i zameni farmerkama i metrom zarad toga da Beograđani konačno dobiju pravo mesto gde ce moći da na najbolji mogući način urame svoju sliku, poster, crtež, grafiku, diplomu ili dres svog omiljenog kluba.

Dobar se glas daleko čuje, tako da je od dva zaposlena koliko ih je bilo u početku sada nas dvanaestoro.

U punudi su lajsne i paspartui italijanskih proizvođača sa višedecenijskom tradicijom kao što su SALVADORI, LAZZARIS, CECCATO i kartonski paspartui holandskog proizvođača MOORMAN u preko 60 nijansi.

Sredinom devedesetih smo, osim uramljivanja, u ponudu dodali reprodukcije-postere vrhunskih proizvođača EGIM, TOP ART, NOUVELLES IMAGES i CAPITAL DECOR.

Prodajne galerije u Beogradu
Od 1998. godine kada je otvorena uspešno posluje i GALERIJA FABRIS u centru grada u ulici Svetozara Markovića 28 sa stalnom postavkom reprodukcija kao i prijem slika na uramljivanje.

Specijalizovali smo se za izuzetno brzu i uslugu vrhunskog kvaliteta da bi naši klijenti iz FABRIS-a izlazili sa osmehom. U našem prijatnom i specifičnom ambijentu dočekaće vas naše uvek ljubazno osoblje i pomoći da se odlucite.