BALON CENTAR - LET BALONOM

Razgledanje Beograda Beograd

Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 171, Novi Beograd
Beograd Telefon: 065/8119-118
Fax: 011/3129-775
E-mail: office@baloncentar.com
Sajt: www.baloncentar.com

4/ 5stars

Let balonom... Neka Vaša avantura počne! Pridružite nam se u najuzbudljivijoj avanturi od koje ćete ostati bez daha, u najstarijem vidu avijacije u kojem ćete jednako uživati i u modernim vremenima.

VINITE SE U NEBO

Jednostavno ne postoji bolji način da doživite Beograd iz drugačije perspektive od letenja balonom. Balon se kreće zajedno sa vetrom, zato su osećaj tišine i mir apsolutno jedinstveni. Dok letite balonom, letite brzinom prirode, ne brzinom mašine. Osetićete da ste u potpunosti deo neba kojim se krećete. Uživajte dok razgledate vrhove drveća prelepih boja, ogledajte se u mirnoj vodi jezera slušajući jutarnji cvrkut ptica... ili uživajte u čarima romantičnog zalaska sunca.

PRIUŠTITE SEBI NEOBIČAN DAN

Letovi balonom se organizuju predvečernjim, a vikendom i u ranim jutarnjim satima. Vreme poletanja zavisi od vremena izlaska, odnosno zalaska sunca, pa varira zavisno od doba godine. Jedino ograničenje za izvođenje leta su meteorološki uslovi - jak vetar (preko 5m/s), padavine i slaba vidljivost. Naš osnovni cilj je pre svega bezbedan let u kojem ćete uživati, stoga bićemo prinuđeni da odložimo let ukoliko vremenski uslovi ne omogućuju izvršenje leta, a uz vašu saglasnost ćemo definisati novi termin leta. Konačnu odluku o letu donosi pilot na mestu poletanja neposredno pre poletanja.

Jedan let sa nama

Pozivom na naš broj telefona 065/8119-118 rezervišite vaš let balonom. Naćićemo se u dogovoreno vreme na dogovorenom mestu (za let u Beogradu i okolini to je parking Sava Centra). Nakon kratkih konsultacija i provere meteo situacije određujemo mesto poletanja u odnosu na pravac vetra. Našim vozilima odlazimo na odabrano mesto poletanja. U roku od oko 20 minuta balon će biti spreman za poletanje. Poletanje je veoma lagano, a za samo nekoliko trenutaka već ćete krstariti među pticama. Letovi za turiste traju od 50 do 70 minuta, na visinama od 50 do 1000 metara. Nakon mekanog sletanja sačekaćemo zemaljsku posadu balona koja će spakovati balon i vratiti nas vozilima na mesto našeg sastajanja. U međuvremenu ćemo se osvežiti čašom hladnog šampanjca zbog čega se ovakvi letovi tradicionalno nazivaju "šampanjski letovi". Ova neobična avantura uz mnoga iznenađenja koja pripremamo za vas oduzeće vam oko 3 do 4 sata vremena.

Marketing

Baloni se širom sveta kriste za promovisanje na hiljade proizvoda i usluga. Učinite da Vaš brand bude zaista primećen! Kupola balona je savršena prilika za reklamiranje Vaše firme. Baloni oduvek privlače pažnju posmatrača, od pripreme balona za poletanje, pa sve do sletanja. Reklamne balone koriste velika svetska imena u svojim korporativnim marketinškim programima. Baloni sa logoom i bojama kompanije su odavno, i sve više popularni u celom svetu. A od sada tu mogućnost pružamo i vama, ovde u Srbiji. Zato, pozovite nas da vam predstavimo naš reklamni paket. Spremni smo da obučemo "dres" Vaše firme koji će leteti širom Srbije, a i dalje.

Dobrodošli u BALON CENTAR!

FACEBOOK

Radno vreme:
ponedeljak–petak od 10:00 do 17:00h