DOMAĆA KUHINJA RUNOLIST

Restorani Beograd

Adresa: Železnička 48, Surčin
Beograd Telefon: 011/8440-457, 063/180-5483

4/ 5stars

Restoran "Runolist" pronaći ćete u naselju Surčinu, na adresi Železnička 48, na teritoriji Beograda. Kao restoran nacionalne kuhinje koji se može pohvaliti dugogodišnjom tradicijom pripreme izvrsnih specijaliteta, pozivamo Vas da osetite svim svojim čulima savršenstvo ukusa i mirisa hrane koju sa zadovoljstvom iznosimo pred Vas.

Preporučujemo Vam da isprobate sve moguće specijalitete sa roštilja uz najkvalitetnije i sveze meso jer pored restorana u sklopu naše firme postoji i klanica- mesara koja postoji preko 20 godina.

Vrhunski majstori naše domaće kuhinje, pripremiće za Vas neodoljiva jela po starim proverenim recepturama koja će zasigurno zagolicati Vašu maštu. Uvek sveže mesto i probrani začini, daju našim specijalitetima izvanredan ukus i šmek, koji će oplemeniti sva Vaša čula. Veliki broj gostiju koji nas svakodnevno posećuje i uživa u jelima i piću iz naše ponude, naša Vam je najbolja preporuka..

Restoran "Runolist" idealno je rešenje za poslovne ručkove sa Vašim saradnicima i partnerima. Kapacitet restorana iznosi do 80 mesta za sedenje, što je i više nego dovoljno za uži krug Vama dragih prijatelja i članova porodice.

Prijatna atmosfera i mnoštvo pozitivne energije, učiniće da sa sobom iz našeg restorana ponesete uspomene vredne pamćenja.
Svim našim gostima na raspolaganju je besplatna internet konekcija, tokom boravka u našem restoranu.

Radno vreme:
- svakog dana od 07 - 23h

Biće nam izuzetno zadovoljstvo da budete naši gosti.
Vrata našeg restorana su Vam uvek srdačno otvorena.

Očekujemo Vaš dolazak.

Restoran "Runolist" Beograd.