KLUB SOKOJ

Restorani Beograd

Adresa: Mišarska 12-14 (u bašti - prolaz kroz zgradu)
Beograd Telefon: 011/3223-297, 063/7357-625

4.5/ 5stars

Mi smo drugačiji. U centru grada, u srcu Vračara, u maloj, tihoj Mišarskoj ulici, tamo gde ga najmanje očekujete - restoran, klub, kafana. Sve to zajedno. Odvojeno od gradske gužve, mirno i diskretno mesto za Vas i Vašu porodicu, za Vaše poslovne partnere i prijatelje. Iako su kompozitori naš zaštitni znak, kod nas nema bučne muzike. Mi smo pravo mesto za prijatne razgovore i uživanje uz bogatu ponudu domaćih i stranih jela i pića. Naša bašta je zapravo park sa dvadesetak stabala i drugog zelenila i, naravno, fontanom koja žubori i rashladjuje. Pravo osveženje i u najtoplijim letnjim danima!

Obeležite i proslavite kod nas Vama značajne datume - venčanja, rođendane, godišnjice. Naše dve sale primaju do 100 gostiju. A kada vremenske prilike dozvoljavaju da se koristi i bašta, možemo da ugostimo i do 200 zvanica. Naš personal, profesionalan, a istovremeno neposredan potrudiće se da na jednom mestu doživite atmosferu uzdržane otmenosti i kariranog stolnjaka.

Dođite i uverite se i sami. Dočekaće Vas domaćin Branko lično, a ako on kojim slučajem trenutno nije tu, prazninu će popuniti Ijubazan osmeh njegove gospođe Mice, ćerke Snežane i sina Nebojše. Dobro nam došli!