MEZESTORAN DVORIŠTE

Restorani Beograd

Adresa: Svetogorska 46, Centar
Beograd Telefon: 011/3246-515
E-mail: rezervacije.mezestoran@gmail.com
Sajt: www.restorandvoriste.rs

4/ 5stars

Mezestoran Dvorište

Naš restoran mediteranske kuhinje gde možete uživati u ukusima Jadrana, Andaluzije, Krita i Bliskog Istoka možete pronaći u lepom i mirnom delu grada gde služimo kao utočište svim gurmanima i ljubiteljima dobrog vina.

Mezestoran Dvorište dobio je naziv po mezetu ili mezetluku – služimo kreativnu i jednostavnu kuhinju u malim tanjirima i u atmosferi toplog druženja, razmene ideja i ljubavi.

Osnova svih naših jela je izuzetno kvalitetno maslinovo ulje koje dopremamo pravo iz porodičnih maslinjaka iz sela Kritsa na Kritu. Odatle gradimo izuzetne i neponovljive mediteranske ukuse uz jedinstvene začine, sveže namirnice i sjajno domaće vino.

Kad smo već kod vina, treba pomenuti da vino kuće koje tako sjajno komplementira ukusima naše kuhinje stiže nam od našeg starog prijatelja, Nikosa Miliarakisa koji je čuveni kritski vinar četvrte generacije. Za svaku priliku i doba dana – bilo da je u pitanju blago zapečena Grčka feta u sumrak, lagana Santorini salata u vreme ručka ili rižoto sa piletinom posle podneva – imamo idealno vino za upravo taj moment i upravo taj ukus.

Doručak služimo svakoga dana od 09 sati.

JELOVNIK

We are open from Monday to Sunday 
09:00 to 23:00

Besplatan parking za goste
* radnim danima od 17:00 i 
* vikendom od 09:00

Ulaz pored apoteke Svetogorska 40.

Dođite i opustite se među prijateljima,

Dobrodošli !!!

Mezestoran 
Dvorište Svetogorska 46, Beograd 
011/3246-515

FACEBOOK

 
www.restorandvoriste.rs