RESTORAN NACIONALNE KUHINJE ŠUMICE

Restorani Beograd

Adresa: Ustanička 127, Voždovac
Beograd Telefon: 011/347-90-50

4/ 5stars

ČETVRTAK, PETAK, SUBOTA - MUZIKA UŽIVO OD 20.30 DO 01H. 
NOVICA ZDRAVKOVIC I DZIGI BAU

Restoran "Šumice" nalazi se na Voždovcu u ulici Ustanička 127 u Beogradu. Kao restoran domaće kuhinje, našim gostima nudimo mogućnost da uživaju u vrsnim specijalitetima u veoma prijatnom ambijentu.

Restoran "Šumice" tokom proteklih godina, bio je domaćin velikog broja gostiju iz zemlje i inostranstva, koji su imali prilike da dožive jedinstven spoj tradicije i modernog načina življenja. Restoran koji se trudi da Vam svojom kompletnom uslugom zagolica maštu i omogući da uživate u svakom trenutku.

Uređen sa posebnim stilom "Šumice" restoran učiniće da vreme za Vas prosto prestane da postoji, dok uživate u gurmanskim specijalitetima naše kuhinje. Majstori svog zanata, vrhunski kuvari, svakodnevno spremaju za naše goste najrazličitija jela, koja po svom izboru možete obogatiti širokom paletom pića iz naše ponude.

Na meniju restorana "Šumice" nalaze se:

- hladna predjela

- topla predjela

- čorbe

- kuvana jela

- roštilj na ćumur

- gurmanski specijaliteti

- jagnjeće pečenje na ražnju

- praseće pečenje na ražnju

- teletina i jagnjetina ispod sača

Karta pića restorana "Šumice" obuhvata različite tople napitke, domaća i strana alkoholna pića, gazirana i negazirana pića. 

Vaš nabolji izbor kada se odlučite za organizaciju različitih vrsta proslava. Naše ljubazno osoblje veoma rado će Vam izaći u susret i pomoći da Vaš rođendan, svadba, venčanje ili neki drugi vid proslave protekne na nivou. Organizacija proslava u veoma prijatnoj atmosferi, ostaće svakako dugo u Vašem lepom pamćenju. Naravno u sklopu restorana postoji I lični parking.

Ukoliko niste u mogućnosti da nas posetite ili jednostavno želite da u toplini Vašeg doma uživate u našim gurmanskim specijalitetima, "Šumice" restoran pruža Vam mogućnost kućne dostave naših jela.

Ljubiteljima gurmanskih specijaliteta, velikih porcija srdačno preporučujemo da svrate do nas.

Vaš restoran "Šumice" Beograd.