RESTORAN TOPČIDERSKA NOĆ

Restorani Beograd

Adresa: Bulevar vojvode Mišića 81b, Savski venac
Beograd Telefon: 011/265-2299, 063/444-044
Sajt: www.topnight.rs

4.5/ 5stars

Restoran Topčiderska noć je otvorio svoja vrata svakome ko želi da okusi ukuse domaće internacionalne kuhinje. U samoj blizini Topčiderskog brda dođite i uživajte u opuštajućoj unutrašnjosti restorana, koji je napravljen da ispuni svaki Vaš zahtev. Delikatan izbor žive muzike, raznolikost naše kuhinje i ljubazno osoblje je ono što će Vas naterati da nas ponovo posetite.

Restoran Topčiderska noć poseduje sopstveni parking, veliku letnju baštu i nebrojano mnogo mogućnosti za organizaciju bilo koje svečanosti po Vašim željama do 500 ljudi.
Prostor je multifunkcionalan i prilagođen svim našim klijentima. Organizujemo svadbe, privatne i poslovne proslave, modne revije, komercijalne i tematske večeri... 

Izaberite Topčidersku noć za Vaš najlepši i najsrećniji dan. Naše osoblje uz živu muziku i moderno dekorisan prostor učiniće Vas dan nezaboravnim i napraviti Vašu lični bajku. Možete kreirati sopstveni meni ili uzeti neki iz naše režije, a nudimo i veliki izbor domaćeg i stranog pića. Naš tim vam stoji na raspolaganju uz prelep enterijer na dobroj lokaciji. 

Posetite nas i na Facebook stranici.